L’ex alcalde Jordi Serra debuta amb ‘El poder sense límits’, una novel·la d’intriga que es llegeix d’una revolada.

Es titula El poder sense límits, i és el debut com a escriptor de l’ex-alcalde de Sitges Jordi Serra. Una novel·la en tres entregues, de la qual ja n’ha sortit a la venda la primera, editada pel Cep i la NansaTot comença amb un accident de trànsit que envia a John Smith als Camils en un coma profund. Allí el cuidarà l’infermera Maria Kustova. Durant els cinc anys del coma establirà amb ell una relació que acabarà emparellant-los un cop en surti, però el passat traumàtic dels dos els condicionarà la relació i, a la vegada, els ficarà al centre d’una història d’intriga, on hi apareixen des de jutges pedòfils fins a mafiosos russos establerts a Marbella. Un llibre per evadir-se de la pandèmia de la mà d’un escriptor que reconeix que ha anat construïnt la història mentre l’escrivia. Parlem amb ell.

Escolteu-lo