El pla de desescalada no permet la tornada a la competició del futbol territorial i base els propers 5 i 6 de desembre, tal i com havia previst la Federació Catalana

Difícilment el món del futbol territorial podrà tornar a la competició els propers 5 i 6 de desembre, tal i com havia aprovat la Federació Catalana. El pla de desescalada, a manca de ser aprovat pel Procicat, contempla la reobertura de les instal.lacions esportives a l’aire lliure al 50%, però les restriccions de mobilitat fan inviable qualsevol competició. En aquest sentit, Manel Duran, directiu i delegat del Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol, és conscient que l’actual situació no convida a pensar en un retorn immediat de la competició. En aquest sentit, Duran signaria poder arrencar de nou passades les festes de Nadal.

Escolteu-lo