L’Eco de Sitges, premi nacional de comunicació 2020 en categoria de premsa escrita. Parlem amb Santi Terraza.

En el seu dictamen, el jurat destaca que l’Eco es continua editant després de 134 anys “amb l’objectiu intacte de continuar fent periodisme”. El govern de la Generalitat va anunciar ahir, en el marc dels premis nacional de comunicació, que l’estimat setmanari sitgetà, fundat el 1886 per Josep Soler i Cartró, ha merescut el premi nacional de comunicació en la categoria de premsa escrita. Un reconeixement que arriba en un any especialment difícil també per l’Eco. Amb Santi Terraza, president del consell d’administració de Premsa de Sitges, S.L, conversem sobre el premi i sobre els reptes del present i del futur. Felicitats a tots aquells i aquelles que formen i han format part de la història de l’Eco!

Escolteu-lo