Mentre la piscina continua perdent 16.000 litres d’aigua al dia, el Natació segueix cercant una sortida i confia que ningú el deixarà caure. Després de l’assemblea parlem amb Jordi Roch.

Des de la darrera conversa han canviat tres coses. Primera: la cooperativa de serveis de Vallpineda ha substituït els aforaments d’aigua per comptadors, i això pel Natació Sitges es tradueix en una enorme despesa degut a que ara es comptabilitzen els 16.000 litres d’aigua diaris que la piscina del club continua perdent arran d’unes filtracions no resoltes. Segona: en l’assemblea del passat dissabte els socis del Natació van votar en contra d’un augment de la quota de 4€ per assumir les noves despeses. Tercera: l’obligatòria dissolució del consorci del Club Natació pot suposar que l’entitat es vegi obligada a assumir prop d’1M€ en concepte de liquidació de l’ens participat amb l’Ajuntament… En aquest escenari, i amb nou tresorer a la junta, Jordi Roch ja ha tingut algunes converses amb representants municipals i creu que, malgrat tot, ningú deixarà perdre el club.

Escolteu-lo