Els Reis vindran, però no perdeu el temps perquè s’estan omplint amb rapidesa les franges horàries per visitar-los.

El cartell és obra d’Àngel Lorenzo

A Sitges els Reis vindran presencialment. Això si, la comissió demana paciència i comprensió per part de tothom perquè cap nen i nena es quedi sense poder deixar les cartes i saludar-los. Els dies 2 i 3 de gener, els patges reials recolliran les cartes, entre les 17 i les 20:30h a la plaça del Vinyet, a la plaça de Catalunya, a la plaça dels castellers i al pati de l’edifici Miramar. I la vigília de Reis, entre les 10 i les 14h i les 16 i les 20h, Melcior, Gaspar i Baltasar esperaran als més petits a la plaça de l’ermita de Sant Sebastià. Això si, per qualsevol activitat és requisit formalitzar la inscripció prèvia, que podeu fer a través del web de l’Ajuntament de Sitges o del perfil de Facebook de la comissió. Cal no perdre temps, perquè s’estan omplint amb rapidesa les franges horàries per anar a veure els reis… De tot plegat n’hem parlat amb la presidenta de la comissió Lorena Lucas.

Escolteu-la