L’administració de la Trinitat preocupada pel botellot i l’incivisme al voltant de l’ermita. Parlem amb Nuria Carbonell.

Durant aquests mesos de pandèmia l’afluència de visitants a la Trinitat ha estat molt nombrosa. Fins al punt que el darrer diumenge d’octubre les administradores de l’ermita van comptar prop de 300 persones durant tot el matí. Més enllà que la Trinitat s’hagi convertit en un magnífic espai on allunyar-se dels neguits de la pandèmia, el que preocupa a les administradores és haver trobat testimonis que l’entorn de l’ermita ha esdevingut escenari de botellots, durant els quals s’ha utilitzat material de pirotècnia. Nuria Carbonell -administradora de l’ermita amb Blanca Mirabent- ens explica els fets que ja estan essent motiu de converses amb policia local, direcció del parc del Garraf i bisbat per implementar, si cal, un sistema de vigilància.

Escolteu-la