El Periódico renova i unifica el seu disseny per adaptar-se als nous temps

La portada d’avui de la renovada capçalera

El Periódico, l’històric rotatiu barceloní que des del passat 2 de juny dirigeix el sitgetà Albert Sàez, ha renovat de manera profunda el disseny tant de l’edició en paper com de la seva web, per adaptar-se a les noves necessitats de consum informatiu. Un increment de la presència del vermell com a color corporatiu, tres seccions globals (Panorama, Participació i Persones) i més grafisme, suposen el canvi més profund de la capçalera fundada per Antonio Asensio, i adquirida fa uns mesos per Prensa Ibérica. Albert Sàez explica que els diaris en paper s’han hagut de repensar, a partir del moment que la informació immediata es consumeix a través del mòbil. Per això, el canvi continuarà l’any vinent amb l’accés exclusiu de contingut web per subscripció.

Escolteu-lo