Josep Cabré, president del Rugby Club Sitges: “no podem dir que encetem una nova etapa, però el nou camp ens permet plantejar-nos noves fites”

A dalt, els nens i nenes de l’equip Sub 8 i a baix, els presidents del Rugby Club Sitges, tots ells al nou camp de Pins Vens

Ara sí, el nou camp de rugby a Pins Vens ja és una realitat. La setmana passada, el Rugby Club Sitges ja va poder començar a fer els seus entrenaments i un dels equips del planter, els nens i nenes de 8 i 9 anys, van tenir el privilegi de ser els primers en estrenar una instal.lació molt esperada per a un club que, amb 33 anys d’història, serà el primer cop en disposar d’un equipament en les millors condicions per a la pràctica del rugby. En el record, de ben segur, queda Santa Bàrbara i un camp que ha viscut bona part dels millors moments esportius i socials, però el nou camp de Pins Vens permetrà al club plantejar-se noves fites. N’hem parlat amb Josep Cabré, president del Rugby Club Sitges.

Escolteu-lo