La vacuna arribarà a Sitges amb totes les residències sense Covid. Parlem amb els directors i les directores en acabar el seu any més difícil

I el missatge és d’esperança, i d’agraïment a residents, famílies, treballadors i treballadores que ho han donat tot per arribar fins aquí, a les portes de rebre la vacuna de la Covid. Tots i totes coincideixen: ara només cal aguantar una mica més perquè la Generalitat ja ha anunciat l’imminent arribada de la campanya de vacunació, fins al punt que la residència Sitges Park ja ha rebut la notificació que aquest diumenge un equip de salut serà al centre per començar a aplicar-les. L’hospital de Sant Joan i les Magnolies les esperen la setmana que ve, i la fundació Ave Maria immediatament després. Us oferim quatre converses imperdibles, amb Raimon Martínez, director de la fundació de l’hospital de Sant Joan, Ester Pinés, directora de la residència Las Magnolias, Goyo Moliner, director de la residència Sitges Park, i Núria Pascual, directora de la fundació Ave Maria.

Escolteu-les