UGT, el sindicat majoritari a CESPA, no secundarà la vaga que convoca la CGT, creu que no hi ha motius per fer-la i nega que hi hagi mal ambient laboral a l’empresa

Si res no canvia, hi haurà vaga a Cespa els caps de setmana i festius a partir del mes de gener. UGT, el sindicat majoritari al comitè d’empresa, se’n desmarca de la convocatòria impulsada per la CGT amb el suport de CCOO, i a la vegada nega rotundament les acusacions d’assetjament que s’exposaren a Ràdio Maricel la setmana passada, i que hi hagi mal ambient laboral a l’empresa. Jaume Serrano, de la secció sindical d’UGT, atribueix la situació i les acusacions al president del comitè d’empresa, al fet que la CGT no hagi assumit els resultats electorals de les eleccions sindicals del passat mes d’agost, on UGT va assolir majoria.

Escolteu-lo