El nou camp de rugby a Pins Vens, una vella aspiració feta realitat i una instal.lació que podrà suposar un actiu en el turisme esportiu

L’alcaldessa, regidors i president del Rugby Club Sitges, al terreny de joc del nou camp de rugby (foto Rugby Club Sitges)

L’alcaldessa Aurora Carbonell, acompanyada dels regidors Jaume Monasterio, Eduard Terrado i altres regidors de l’equip de govern i del consistori, van visitar el nou camp de rugby de Pins Vens. La instal.lació és a dia d’avui la més gran de Sitges i una vella aspiració del Rugby Club Sitges. A banda de l’activitat pròpia dels esportistes sitgetans, el nou camp, segons va apuntar l’alcaldessa, podria convertir-se també en un actiu de cara al turisme esportiu a la vila. També el regidor d’esports, Jaume Monasterio, va mostrar-se satisfet per aquesta nova instal.lació, així com el president del Rugby Club Sitges, Josep Cabré.

Escolteu-ho