Els treballadors d’UGT a Cespa es manifesten al Cap de la Vila i exposen que hi ha crispació a l’empresa arran del posicionament de CGT-CCOO, a qui denuncien per atribuïr-se una representativitat que no tenen

Divendres al migdia, treballadors i representants d’UGT a Cespa es concentraren al cap de la Vila per llegir un comunicat en el qual denunciaren l’estat de tensió que es viu a l’empresa arran de l’actitud de la CGT-CCOO amb l’objectiu d’atribuïr-se una representativitat que no els donaren els resultats de les eleccions sindicals. Aquest cap de setmana no hi ha hagut vaga, però el conflicte encara segueix obert. Divendres passat la Generalitat va convocar als representants de la CGT, però el sindicat no hi assistí al·legant que la convocatòria s’havia fet a darrera hora i ni tan sols havien pogut acordar la presència del seu advocat. Per la seva banda, la regidoria de serveis de l’Ajuntament de Sitges anunciava divendres que ha pogut confirmar que els motius laborals esgrimits per la CGT-CCOO per convocar la vaga ja s’han solucionat o estan en vies de solucionar-se.

Escolteu el comunicat de la UGT