Les entitats aposten per treure l’alcohol de les rues però admeten que hi ha colles que no hi estan d’acord, mentre segueix obert el debat sobre com resoldre la rua de dimarts. Així fou el debat de Carnaval del Retiro

De la negativa del Procicat al programa d’actes que havia previst la comissió, fins a si cal canviar el model de la festa, tot passant per la proposta d’eliminar l’alcohol de les carrosses participants a la rua o el diàleg entre entitats i colles… El Retiro va celebrar ahir el debat Carnaval: controvèrsia i debat amb acord i entesa, amb la presència dels presidents de les comissions de Carnaval de les entitats (Jordi Andreu del Retiro, Sandra Rubí del Prado i Otilia Blanco dels independents) de la presidenta de la comissió, Núria Scarp, i del regidor de tradicions i festes David Martinez. La vetllada fou moderada per Sergi Molina. Us l’oferim íntegre.

Escolteu-lo