Jordi Puigneró adverteix als municipis turístics que en el futur caldrà diversificar l’economia

Acompanyat per la regidora i cap de llista de Junts a Sitges, Mònica Gallardo, el conseller de polítiques digitals i administració pública de la Generalitat i candidat número 7 de Junts per Catalunya, Jordi Puigneró, va visitar ahir Sitges, tot tancant la jornada a la fundació Ave Maria per abordar temes vinculats a l’institut de robòtica per la dependència, i a l’important paper que les noves tecnologies tindran en facilitar i assistir la vida de les persones. En paral·lel, i seguint el fil del debat sobre la situació del sector turístic arran de la pandèmia, el conseller ha lamentat la que entèn nul·la implicació del govern de l’estat a l’hora d’atorgar ajuts al sector, mentre adverteix als municipis turístics que la crisi econòmica i social ha posat de manifest que en el futur cal diversificar el model econòmic. Escolteu Mònica Gallardo i Jordi Puigneró.

Escolteu-ho