L’Hotel Calípolis, ara tancat, veu molt difícil obrir per Setmana Santa i es marca l’estiu com a horitzó de reobertura esperant que la situació sanitària hagi millorat, les restriccions de mobilitat hagin minvat i que Sitges s’hagi preparat a consciència per a rebre turistes

El darrer tancament perimetral implantat per la Generalitat de Catalunya i que impedeix sortir del municipi o la comarca ha estat la mesura que ha portat a l’Hotel Calípolis a tancar portes el passat 1 de febrer a l ‘espera d’una millora en la situació sanitària que permeti recuperar certa mobilitat i per tant, l’arribada de turistes. La impossibilitat de celebrar congressos i aquestes restriccions en la mobilitat territorial fan pensar el sector que la situació no millorarà fins a l’estiu quan l’hotel es replantejaria obrir de nou per tal de salvar la temporada estival després que a hores d’ara, es doni per perduda la Setmana Santa. Amb una quarantena de treballadors en ERTO el més difícil per al director del Calípolis, José Maria Mori, està sent la gestió de la incertesa, amb tot es mostra convençut que a l’estiu obriran de nou i demana que el municipi es prepari a consciència per a mostrar la seva millor cara i convertir-se en una destinació idònia i segura que garanteixi l’arribada de turisme que permeti reactivar el sector.

Escolteu-ho