Els primers pisos de promoció pública costaran, aproximadament, entre 400 i 540€ i començaran a entregar-se el setembre de 2022. Parlem amb Júlia Vigó

Foto: Aurora Carbonell

Hi ha dues promocions de pisos en marxa: una al carrer Manuel Torrens, formada per 3 blocs d’habitatges que sumen 43 vivendes, i una altra que es comença a construïr al carrer Felip Font, formada per 4 blocs que sumen 62 habitatges. A aquestes dues primeres promocions, ben aviat s’hi afegirà una tercera de 70. Els primers 105 pisos que s’estan construïnt són de dues i tres habitacions i tenen una superfície aproximada d’entre 50 i 70 metres quadrats, més una plaça de pàrquing i un traster, que es llogaran de forma indivisible. Tenint en compte que el preu per m2 serà de 7€ pels pisos i de 3,5€ pels pàrquings i els trasters, el conjunt de vivenda/pàrquing/traster sortirà per un preu de lloguer aproximat d’entre 400€ i 540€. La promoció del carrer Manuel Torrents s’espera poder entregar-la el setembre del 2022, i la del carrer Felip Font el desembre del mateix any. Queden per saber molts detalls sobre el reglament que regularà les condicions que hauran de complir els adjudicataris dels lloguers, però mentrestant les persones que hi tinguin interès s’han d’inscriure al registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial.

Amb la regidora de drets socials, ciutadania, igualtat i habitatge hem parlat dels pisos i també de la posada en marxa de les noves dependències del servei de drets civils, al carrer Samuel Barrachina.

Escolteu-ho