El Rugby Club Sitges, a punt per començar la competició

El Rugby Club Sitges es prepara per iniciar la competició (foto Jaume Andreu)

Després de l’estrena amb els primers partits de preparació al nou camp de Pins Vens, els equips del Rugby Club Sitges estan a punt d’encetar la temporada competitiva. Una temporada marcada, sense cap mena de dubte, per l’actual situació de restriccions i que ha obligat a un nou format de competició amb menys partits. Serà, en definitiva, una temporada en la que no es podran fixar uns objectius molt ambiciosos. Camilo Hanglin, tècnic dels primers equips masculí i femení, assegura que és un petit miracle que a dia d’avui puguin tornar a competir. En el cas de l’equip femení, el primer partit serà diumenge 28 de febrer davant la UE Santboiana, mentre que el debut del masculí serà el dissabte 6 de març enfront el Badalona.

Escolteu-lo