La pandèmia provoca la caiguda dels casaments el 2020 i els professionals del sector temen un 2021 similar a l’espera que es rebaixin restriccions

foto: Jo Kemp

Les limitacions en mobilitat i la impossibilitat de contacte entre persones són els principals factors que fan tirar enrere la decisió de casar-se a moltes parelles i de rebot afecta un sector professional, el dels casaments, a l’alça en l’època pre-Covid i que ha tancat un any 2020 amb xifres dramàtiques. Les previsions per al 2021 no són gaire millor tot i que es manté l’esperança en poder celebrar noces cap a final d’any i s’espera un boom de feina per al 2022. Mentrestant la tasca dels organitzadors de casaments se centra ara en cancel·lar i postposar dates, una tasca feixuga, trista i no remunerada. Parlem amb Valerie O’Donoghue, wedding planner, Marcos Sánchez, fotògraf i Yolanda Morales, florista. 

Escolteu-los