Carme Gasulla creu que govern i sector econòmic estan obligats a entendre’s, demana ajuts directes i confessa que tant ella com Nacho Rubí s’han sentit molt sols a la comissió d’investigació del pàrquing de Pins Vens

Posicionada obertament contra l’ús de la draga per regenerar les platges, la portaveu dels Comuns Verds, Carme Gasulla, creu absolutament necessari que el govern acompanyi més al sector econòmic en aquest moment de transició, i demana més diàleg i ajuts directes perquè pugui travessar aquest moment de crisi. A la vegada, els Comuns també s’han posicionat en contra de la proposta d’un port de desballestament de vaixells a Vallcarca i entenen que el millor per l’indret seria retornar al seu estat original, abans de la creació de la cimentera, sense deixar de banda l’activitat econòmica vinculada al coneixement i difusió de l’entorn natural. Gasulla també ha comentat les conclusions de la comissió d’investigació sobre la gestió de l’obra d’adequació com a pàrquing del terreny situat al costat del pavelló de Pins Vens, i reconeix que no s’ha aconseguit consensuar un únic document de conclusions, que ha rebut pressions, que ella com a presidenta i Nacho Rubí com a secretari s’han sentit molt sols, i que a l’Ajuntament li costa molt reconèixer les seves errades.

Escolteu-la