Olor de most, l’itinerari de la Malvasia a Sitges que explica el passat vitivinicultor de la vila

És la nova proposta del Centre d’Interpretació de la Malvasia que consisteix en una ruta guiada pels carrers de la vila prenent la Malvasia com a eix vertebrador. La iniciativa, que vol difondre i explicar el passat de Sitges en tant que cultivador i elaborador de Malvasia es du a terme juntament amb les Agis de Sitges. Des de la plaça de l’Ajuntament i durant dues hores la ruta recorre diferents carrers i espais de la vila com Can Falç o Can Llopis per finalitzar al CIM amb un tast de Malvasia de Sitges passant abans per les vinyes de l’Hospital de Sant Joan Baptista. Ens ho explica Alba Gràcia, responsable del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges.

Escolteu-ho

Escolteu íntegre la versió reduïda de la ruta Olor de Most que ofereix Alba Gràcia