La crònica esportiva: una bona jornada abans de la Setmana Santa, amb victòries del Bàsquet Sitges, Club Patí Subur Sitges i UE Sitges ‘B’

El Bàsquet Sitges va fer un gran partit davant el Casal de Vilafranca (foto Bàsquet Sitges)

Fem crònica esportiva d’un cap de setmana, en la majoria de casos, amb bons resultats. El Bàsquet Sitges, després de començar la temporada perdent a Vilafranca, es va refer dissabte passat a Pins Vens, on es va imposar de forma clara i contundent al Casal per 92-53 en un partit marcat per la bona defensa i el gran encert en el tir, i amb un Oriol Camprubí com a màxim anotador del matx amb 25 punts. En futbol, el segon equip de la UE Sitges ha sumat el seu segon triomf després de la represa, imposant-se (2-0) al Torrellenc a Aiguadolç, gràcies a dos gols a la segona meitat de Guillem Viñola i Guillem Cruselles. Els sitgetans són ara mateix segons a la classificació, empatats a punts amb el líder Montserrat Igualada. I en hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges va vèncer (4-1) al Montbui a Pins Vens, en un partit en el que els de Carles Busquet no van tenir excessius problemes per superar al conjunt igualadí. Dani Ferrer, Gerard Camarasa, Ferran Ortoll i Sergi Sabater van ser els autors dels gols sitgetans.

Escolteu-ho