Oskar Stober: ‘Estem disposats a donar un vot de confiança, però estem preocupats amb el tema de les platges, els apartaments turístics (…) i la manca de places d’aparcament’

Reconeix que tot s’ha calmat una mica durant els darrers dies, i afirma que ha vingut gent perquè han tingut necessitat de sortir, però que, en el fons, és la mateixa gent que voldrà anar a la platja quan sigui l’hora i escollirà el lloc on hi hagi més sorra per estar tranquil. Es mostra satisfet amb la concurrència als establiments de restauració, mentre lamenta que les normes anti Covid a l’hostaleria han propiciat situacions que demostren que són molt difícils de complir… Malgrat tot, el president del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stober, es mostra optimista de cara al proper estiu, però demana a l’Ajuntament que no deixi de plantejar-se amb fermesa les actuacions que creu que cal posar en marxa per quan tot es comenci a normalitzar de debò.

Escolteu-lo