La Pasqua virtual de les Caramelles del Retiro, del Prado i de les caramelles sitgetanes

Amb la mirada posada en el dissabte de Glòria de l’any que ve, i amb l’esperança de poder tornar a celebrar la Pasqua com cal, les caramelles del Retiro presentaran aquest dissabte, a les 12 del migdia, el seu video per la Pasqua d’enguany, amb la versió del Dissabte de Glòria, un clàssic de l’entitat amb lletra de Trinitat Catasús i música del mestre Pallarès. El Prado presentarà el seu clip de video a les 11 de la nit, coincidint amb l’horari tradicional de cantades a l’Ajuntament, però ha deixat en la sorpresa el tema musical de les seves caramelles. I pel que fa a les caramelles sitgetanes, la proposta serà la publicació, entre dissabte i dilluns, de diversos continguts vinculats amb la colla a través de les seves xarxes socials. N’hem parlat de tot plegat amb Jordi Martí, mestre de les caramelles del Retiro, Carles Roig, membre de la junta de les caramelles del Prado, i Jesus Coines, president de les caramelles sitgetanes.

Escolteu-los