La Malvasia es postula com a reclam turístic i pedagògic amb la plantació de ceps de la varietat sitgetana a Can Milà i a l’Escola d’Hostaleria

Ja s’ha començat a preparar els terrenys per plantar una cinquantena de ceps de Malvasia de Sitges a les instal·lacions de Can Milà, el que ha de ser el nou centre de visitants de la vila. L’acció impulsada pel Centre d’Interpretació de la Malvasia pretén donar visibilitat al passat vitivinícola de Sitges i explicar part de la història recent a partir del cultiu d’aquesta varietat pròpia de raïm i convertir-se així en reclam d’interés turístic i també pedagògic, en aquest sentit, s’han plantat també un parell de ceps a l’institut Joan Ramón Benaprés, seu de l’Escola d’Hostaleria de Sitges i es plantarà també algun a l’Escola Miquel Utrillo. L’oficina de Can Milà preveu inaugurar-se a finals de juny amb els ceps ja plantats i proposar els turistes alternatives al sol i a la platja. Ens ho explica la responsable del CIM, Alba Gràcia i el regidor de turisme de Sitges, Luis Miguel Garcia que confirma també que la prova pilot per reobrir l’oci nocturn al carrer Primer de Maig no es realitzarà a l’abril i podria dur-se a terme al mes de maig, a l’espera que s’acabi l’estat d’alarma i el toc de queda.

Escolteu-ho