La crònica esportiva: cara i creu dels equips de la UE Sitges. El sènior B del Club Patí Subur Sitges jugarà la fase d’ascens a la 1ª Catalana

El Sènior B del Club Patí Subur Sitges (foto Hoquei Sitges)

La jornada futbolística del cap de setmana ha estat desigual per als dos primers equips masculins de la UE Sitges. El primer equip, en un bon partit ahir a Aiguadolç, va golejar (4-0) al San Mauro amb gols de Geri (2), O. Hernando i Carlitos, mentre que el Sitges B va encaixar la segona derrota consecutiva que l’allunya hores d’ara dels primers llocs de la classificació en el grup 12 de la 3ª Catalana. Els de Dani Pujol van perdre (1-3) a casa davant el Riudebitlles. En hoquei patins, el sènior B del Club Patí Subur Sitges va derrotar (5-4) al Congrés en el darrer partit de la 1ª fase i disputarà properament una segona lliga d’accés a la 1ª Catalana amb els quatre primers classificats del grup 3B de 2ª Catalana.

Escolteu-ho