El sector turístic exigeix al govern poder obrir als vespres i que es facin efectius els ajuts. La FIHRT lamenta que el Procicat no els té en compte en la presa de decisions

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) ha celebrat a Sitges la primera assemblea presencial des que va començar la pandèmia. La cita ha servit per exigir al govern mesures que reactivin un sector que es considera menystingut i criminalitzat per les restriccions establertes pel PROCICAT del que denuncien que no en formi part la Conselleria d’Empresa. Hotelers, restauradors i en general el sector turístic demana principalment l’efectivitat dels ajuts directes i poder obrir de nou als vespres tal com ja es fa en d’altres comunitats. Ens ho explica el gerent de la FIHRT, Daniel Brasé, en un acte que va comptar amb la presència de membres del Gremi d’Hostaleria de Sitges i que va obrir l’alcaldessa de Sitges Aurora Carbonell.

Escolteu-ho