L’oci nocturn pendent de la reunió que estableixi la data de la prova a Sitges, i l’hostaleria en general pendent de poder obrir a la nit. Parlen Damià Orts i Oskar Stober

Des de la darrera reunió per parlar de l’assumpte no s’ha agendat cap nova reunió amb la Generalitat per establir la data en la qual Sitges pugui desenvolupar l’assaig clínic d’obertura de l’oci nocturn al carrer 1r de maig. D’aquí que Damià Orts, portaveu de l’oci nocturn al Gremi d’hostaleria, esperi una resposta aviat, atès que el sector està al límit, que la iniciativa estava plantejada per desenvolupar-se abans de l’aixecament de l’estat d’alarma, i que, segons Orts, el secretari general del departament de salut, Marc Ramentol, els va assegurar que la prova només es faria a Sitges.

Escolteu Damià Orts

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stober, dóna per fet que aquest estiu serà millor que el de l’any passat, però expressa la seva preocupació per l’estat de les coses un cop entrem a la tardor. Stober entén que el proper pas immediat serà el de poder obrir la restauració per la nit, però ja no posa la mà al foc per cap declaració pública sobre mesures a aplicar.

Escolteu Oskar Stober