La crònica esportiva: el Bàsquet Sitges venç al Pratenc (73-63), mentre que el segon equip de la UE Sitges no passa de l’empat (0-0) al camp del Monjos

Els jugadors i tècnics del Bàsquet Sitges celebren un nou triomf a Pins Vens (foto Bàsquet Sitges)

Fem crònica esportiva d’una jornada que deixa la victòria, la quarta de la temporada, d’un Bàsquet Sitges que es va imposar (73-63) al Pratenc a Pins Vens, amb actuació destacada d’Oriol Camprubí, autor de 25 punts. Amb Toni Muñoz parlem també del que ha estat la jornada futbolística a 2ª i 3ª Catalana, tot destacant que el segon equip de la UE Sitges va poder puntuar al camp del Monjos amb un empat sense gols, després de les dues últimes derrotes. El món del rugby també ens ha dut alguns resultats com les victòries dels equips femení i Sub 18 del Rugby Club Sitges, en una setmana en la que el primer equip masculí prepara el seu enfrontament amb el CEU. Els sitgetans disputaran una de les semifinals per endur-se el títol de campió a la Divisió d’Honor Catalana Vueling i ho faran dissabte dia 8, a les 18:30 h, al camp Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat.

Escolteu-ho