La temporada d’estiu arrenca amb un ‘Opening’ a la sitgetana i dos ambaixadors de luxe, La Cubana i Jorge Salvador

La temporada d’estiu ha començat a Sitges amb una gran festa amb molta participació de talent local i la unió d’entitats i societat civil per donar impuls a un sector, el de l’hostaleria i la restauració, després d’un any molt complicat. El director del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stober, reforçava la idea que la unió d’entitats i societat civil serà clau en aquesta recuperació i confirmava que la Generalitat ha donat el vist i plau a la prova de l’oci nocturn que s’ha de dur a terme en cinc bars musicals del carrer Primer de Maig. La cita va comptar també amb dos ambaixadors, la companyia de teatre La Cubana representada pel seu director Jordi Milán i Jorge Salvador, productor televisiu d’èxit. 

Escolteu-ho