L’Ajuntament portarà a ple extraordinari la liquidació del Consorci del Club Natació Sitges, i pagarà 3,8M€ per eixugar el deute. Aurora Carbonell defensa l’oportunitat d’utilitzar el romanent per fer obres pendents de fa anys. La prova de l’oci nocturn es farà al maig, però no aquest cap de setmana

Si tot va bé, el divendres 14 de maig l’Ajuntament celebrarà ple extraordinari per liquidar el Consorci del Club Natació Sitges, l’organisme públic-privat que es va crear a finals del 2010 per gestionar el milionari deute del club arran d’unes obres de reforma que es descontrolaren de pressupost. La liquidació suposarà que l’Ajuntament pagarà els 3,8 milions d’euros que queden pendents, i que haurà d’acordar amb el club la forma perquè pagui la seva part que ara no pot assumir. Així ho ha declarat l’alcaldessa Aurora Carbonell, amb la qual també hem parlat de la marxa de Bacardí, del romanent de 20M€ i dels seus objectius, o de l’assaig clínic de l’oci nocturn que ha de celebrar-se al carrer primer de maig. Sense voler anunciar una data, Carbonell ha assegurat que es farà el mes de maig, però que no serà aquest cap de setmana, abans de l’aixecament de l’estat d’alarma.

Escolteu-la