Després d’un inici com a secció del Rugby Club Sitges, el projecte d’hockey herba seguirà en solitari amb un nou club: el Sitges Hockey Club

Pato Melvin i Anita Martínez, les dues impulsores de l’hockey herba a Sitges (foto instagram Sitges Hockey Club)

Van nèixer com a secció del Rugby Club Sitges però ara mateix, i després de viure un important procés de creixement, enceten una nova etapa en solitari amb el nom de Sitges Hockey Club. Les seves impulsores i responsables, Anita Martínez, Pato Melvin i Claudia Torrecillas, han explicat com han viscut tot aquest procés que ha acabat suposant la separació i uns moments complicats, tot i que tenen el suport de les més de cent famílies que hores d’ara formen part del projecte de l’hockey herba a Sitges. Ara, com a nou club, podran seguir entrenant al camp de Pins Vens i fins i tot, malgrat no està homologat, tindran la oportunitat de jugar una competició que la federació organitza per a clubs acabats de nèixer i que no diposen de terrenys de joc totalment adaptats per a la pràctica d’aquest esport.

Escolteu-les