L’Ajuntament es compromet a trobar una solució pel problema de les paneroles al Poble Sec. Ho explica Elisabeth Pérez

Qui tingui un problema amb plagues de paneroles o ratolins, i que pugui relacionar-se amb la via pública, pot enviar un correu electrònic a sanitat@sitges.cat. Aquesta és la forma més ràpida i directa de posar-se en contacte amb l’Ajuntament. Així ho ha manifestat la regidora de salut pública, Elisabeth Pérez, arran de la informació publicada a l’Eco d’aquesta setmana. Pérez ha assenyalat que el passat divendres el departament es va començar a posar en contacte amb els veïns afectats amb l’objectiu d’intentar delimitar les zones problemàtiques perquè l’empresa de control de plagues pugui actuar. La regidora ha explicat que hi ha una programació feta respecte les actuacions en el clavegueram de tot el municipi, però només les trucades dels veïns alertant de situacions concretes poden ajudar a resoldre casos com els que han exposat els veïns del Poble Sec.

Escolteu-la