Fernando Molinos, una nova estrella al passatge futbolístic del Municipal d’Aiguadolç

Fernando Molinos acompanyat de l’alcaldessa Aurora Carbonell (foto Visit Sitges)

Des d’ahir, al passatge de les estrelles del futbol del Municipal d’Aiguadolç, ja hi figura el nom de Fernando Molinos. L’Ajuntament de Sitges, promogut per l’Associació de Futbol de Veterans de Sitges, li va fer un emotiu homenatge al qui durant deu anys va defensar els colors blanc-i-blaus del RCD Espanyol i des de l’any 1998 col.laborant amb els veterans sitgetans. El nom de Fernando Molinos també està estretament vinculat a la UE Sitges, ja que l’any 2005 el club va decidir crear l’escola de futbol base amb el seu nom. Acompanyat per un bon nombre de familiars i amics, Molinos, visiblement emocionat, va acabar descobrint la rajola que acompanya a d’altres figures il.lustres com Johan Cruyff, Javier Urruti i Chus Pereda. Els oferim la crònica d’un acte que va presentar el periodista de TV3, Xavier Torres, i que comptà amb els parlaments del regidors d’esports, Jaume Monasterio, el president dels Veterans de Sitges, Jaume Bou, l’homenatjat Fernando Molinos i l’alcaldessa Aurora Carbonell.

Escolteu-ho