Les Panderetes recuperen un ball de fa 40 anys en motiu del 40è aniversari de la colla amb el que augmenten la dificultat a les representacions de carrer

Hauria d’haver estat l’any passat però la pandèmia ha retardat la celebració i serà aquest any quan el Ball de Panderetes de Sitges realitzarà l’ofrena de Santa Tecla en motiu del seu 40è aniversari. L’efemèride s’acompanya alhora d’un nou ball recuperat dels anys 90 i que afegeix dificultat a les representacions que les panderetes fan per la Festa Major i per Santa Tecla. Durant els darrers mesos les setze noies que formen la colla en l’actualitat han assajat fort acompanyades per primeres balladores per aprendre l’antic ball i ja durant les mostres de lluïment de la Festa Major el van poder representar, ara, per Santa Tecla, el repte és fer-ho en moviment durant la Processó. Ens ho expliquen les dues caps de colla de les Panderetes de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Núria Planella i Judith Barlan.

Escolteu-les