La nova junta de l’associació de Taxis vol acabar de resoldre algunes reivindicacions del col·lectiu. Parlem amb el seu president, Joan Marc Roca

Joan Marc Roca (a la dreta) acompanyat per Jordi Paretas, secretari de l’associació. (Foto: stac)

S’han acostat posicions en algunes, com la de reordenar la parada de l’estació. Se n’han resolt d’altres, com marcar places a l’entrada de l’hotel Meliá, però estan molt encallades les negociacions pel que fa a una solució a la parada de taxis del Pic-Nic (que l’Ajuntament vol traslladar a l’altra vorera i els taxistes afirmen que portarà problemes de mobilitat), o la de l’Oasis, que l’Ajuntament vol mantenir on és per facilitar la feina de la recollida dels contenidors i els taxistes creuen que era molt millor quan estaven situats davant del mur del pont de la via, perquè oferia major visibilitat. Amb Joan Marc Roca, el nou president dels taxistes sitgetans, hem parlat d’aquests i d’altres assumptes que afecten a les 37 llicències de taxi que hi ha a la vila, inclòs l’ús de les noves app de mobilitat.

Escolteu-lo