Espai El Recó: els beneficis a l’hora de prendre el sol i del nopal

En Josep Lluís Gutiérrez, en el nostre espai de les bones herbes de El Recó, ens parla aquesta setmana del Plantisol, unes càpsules que ens ajuden a preparar la pell quan l’hem d’exposar al sol, i també dels beneficis del Nopal a l’hora de fer una bona dieta.

Escolteu-lo

Sou al·lèrgics? pareu atenció a aquests consells.

En Josep Lluís Gutiérrez ens acosta a la problemàtica de les al·lèrgies, i la importància dels oligoelements per a guarir-les.

Escolteu-lo

La importància d’expectorar per tancar el cicle d’un refredat.

Amb Josep Lluís Gutiérrez ens acostem avui a un dels clàssics processos associats als refredats, com és la necessitat d’expectorar la mucositat que crea el nostre aparell respiratori. Per a facilitar el procés ens presenta Expectoplantis.

Escolteu-lo

Espai El Recó: Cura i millora de les articulacions

Avui a l’espai de la Dietètica El Recó, en Josep Lluís Gutiérrez ens acosta el Gelisan Plus Flash, un nou producte amb set elements per millorar les articulacions, i eliminar el dolor per desgast.

Escolteu-lo

Espai El Recó: Us desequilibra el canvi d’estació?

En Josep Lluís Gutiérrez ens presenta avui, Recocalm, un producte natural destinat a reequilibrar-nos en èpoques difícils, com les dels canvis d’estació.

Escolteu-lo

Espai El Recó. Les virtuts del fong “chaga”, un antioxidant natural

En Josep Lluís Gutiérrez ens acosta avui als antioxidants, i a la seva funció primordial per al benestar quan ens fem grans.

Escolteu-lo

Espai El Recó: els probiòtics i com ens ajuden a regular l’organisme.

En Josep Lluís Gutiérrez, des de l’espai de les bones herbes de El Recó, ens comenta avui les virtuts dels probiòtics per a regular el funcionament del nostre organisme i prevenir algunes de les molèsties quotidianes, i ens presenta Probiot.

Escolteu-lo

Espai El Recó: reduir greix de manera natural

Afavorir la pèrdua de pes i cremar el greix acumulat és la principal propietat del producte 100% natural format per cítrics que avui ens presenta Josep Lluís Gutiérrez de Dietètica El Recó. Especialment recomanat per a qui vol perdre pes de manera saludable i controlada, i apte per a tothom, nens inclosos.

Escolteu-ho

Espai El Recó: millorar la circulació vascular

Encetem l’espai de dietètica El Recó amb un vell conegut de la Ràdio, Josep Lluís Gutiérrez. En el seu primer programa, ens acosta les propietats del Flutox, un producte completament natural que reforça les parets intravenoses i millora la circulació, per prevenir els problemes vasculars, més habituals durant els mesos de la calor.

Escolteu-lo