Els llibres: l’endemà de publicar-se, l’obra pòstuma de Carlos Ruiz Zafón ja és la més demandada

Es tracta d’onze relats, alguns d’ells inèdits, i en hores ja està sent èxit de vendes a les llibreries. Més enllà de Zafón, Rosanna Lluch ens proposa altres lectures captivadores com El colibrí, de Sandro Veronesi i amb traducció impecable al català de Pau Vidal, el mateix traductor d’Exercicis de Memòria d’Andrea Camilleri. I entre les novetats en destaca la versió de Màrius Serra del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell, un fons d’armari que tot bon lector hauria de tenir a la seva llibreria.

Escolteu-ho

Els llibres: torna Delibes

Destino reedita els clàssics d’un clàssic: Miguel Delibes. La Rosanna ha començat les seves recomanacions de la setmana amb l’autor de Cinco horas con Mario Los Santos Inocentes. I hi ha afegit L’apicultor d’Alep de Christy Lefteri, Hivern d’Ali Smith, Sapiens, una història gràfica, de Yural Noah Harari i Otra vida por vivir de Theodor Kallifatides.

Escolteu-la

Els llibres: unes quantes novetats de tardor

Escac al destí de Lluis Llach, la reedició de Gràcies per la propina de Ferran Torrent, Sin muertos d’Alicia Giménez Bartlett, El mur de John Lancester, La utilidad de las desgracias y otros textos de Fernando Aramburu, o La dona tremolosa de Siri Hustvedt, són algunes de les novetats literàries que comentem amb Rosanna Lluch.

Escolteu-la

Algunes novetats en la setmana del llibre en català. En parlem amb Rosanna Lluch.

Amb Rosanna Lluch repassem algunes de les novetats en el marc de la celebració de la setmana del llibre en català, que comença avui i acaba diumenge, al passeig del Born de Barcelona.

Escolteu-la

Els llibres: pluja de novetats per encetar la temporada.

Martí Gironell, Ignacio Martínez de Pisón, Leonardo Padura, Pierre Le Maïtre o Rosa Montero son alguns dels autors que desembarquen a les llibreries aquesta darrera setmana del mes d’agost. La temporada, doncs, comença amb força. Amb Rosanna Lluch repassem les novetats.

Escolteu-la

Els llibres. Ens espera un final d’agost ple de novetats.

No hi va haver Sant Jordi de debò, es va intentar amb un Sant Jordi a ple estiu, però les editorials no han canviat la planificació de novetats per l’inici del curs. Més aviat n’hi ha més que mai si hi afegim aquelles que no es varen poder presentar per Sant Jordi. Amb la Rosanna Lluch comentem els llibres que estan sortint més aquest estiu i les novetats que ens esperen per d’aquí quinze dies.

Escolteu-la

Tornar a la llibreria. Tornar als llibres. Amb Rosana Lluch, impressions d’un retorn.

Continua sense tenir massa clar que el proper 23 de juliol es pugui celebrar quelcom que recuperi l’esperit del suspès Sant Jordi, però retrobem Rosana Lluch contenta, i no només per haver pogut obrir, sinó per copsar que molts lectors/es tenien ganes de llibres…

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Rosanna Lluch ens apropa algunes de les novetats d’aquests dies. I en el rerefons, per Sant Jordi es preveuen el primer volum de les memòries del procés del president Puigdemont, i d’altres d’Antoni Bassas o Gonzalo Boye també sobre el mateix assumpte. I pels qui vulguin capbussar-se en una altra història, també es preveu la sortida d’un llibre de Sandro Rossell sobre el seu procés judicial…. Mentrestant, aquí van algunes recomanacions.

Escolteu-la

Els llibres de la setmana

Acaben de sortir els premis Nadal i Josep Pla, i la darrera novel·la del cicle Episodios de una guerra interminable, d’Almudena Grandes: La madre de Frankenstein. Amb Rosanna Lluch abordem algunes de les novetats literàries dels darrers dies.

Escolteu-la

Els llibres

Amb Rosanna Lluch repassem algunes de les novetats literàries d’aquest inici d’any.

Escolteu-ho

Els llibres

El llibre més venut per Nadal

Amb Rosanna Lluch repassem els llibres més venuts per Nadal i ens proposa algunes recomanacions per aquestes primeres setmanes del 2020.

Escolteu-lo

Els llibres: regals de Nadal en forma de lectura

Rosanna Lluch de Llorens Llibres ens presenta algunes de les lectures que més es regalaran en aquestes dates. Per la canalla en destaca el llibre del grup musical infantil El Pot Petit, El lleó vergonyós, i la darrera novetat infantil de Marie Kondo, La Lily i en Teo. Entre els adolescents triomfen els autors sortits de youtube i del món de les pantalles però sobretot en destaca la novetat de l’escape book de La Casa de Papel inspirada en la sèrie espanyola de més èxit a Netflix. D’altra banda la política continua sent una temàtica força elegida entre els lectors adults amb exemples com L’encàrrec de Xavier Melero i pel que fa a literatura ens recomana Benvinguda a casa, un llibre d’esquetxos autobiogràfics de Lucia Berlin.

Escolteu-la