No només moda amb Vanesa Doménech: “ens hem d’ocupar de la imatge i no preocupar-nos d’ella”

En el darrer capítol de No només moda, la nostra estilista i assessora d’imatge ens recorda que la imatge comunica i ens diu el que cal tenir en compte per aconseguir sentir-nos bé amb la nostra imatge i projectar allò que volem al món. Podeu escoltar els darrers consells de Vanesa Doménech d’ Iconic Imagen a continuació i recuperar tots els capítols al nostre web.

Escolteu-la

No només moda: com posar ordre amb el canvi d’armari d’estiu

Vanesa Doménech d’ Iconic Imagen ens dóna consells i trucs per fer el canvi d’armari d’estiu. L’estilista matisa la diferència entre ordre i organització i recomana guardar la roba primer per categoria i després per colors o estil.

Escolteu-la

No només moda: el que els polítics comuniquen amb el seu estilisme

En plena campanya electoral parlem i analitzem l’outfit dels polítics amb la nostra estilista i assessora de moda, Vanesa Doménech d’Iconic Imagen. Més enllà del discurs, la comunicació no verbal en la que s’inclou la vestimenta juga un paper fonamental en la política, els detalls, de vegades, marquen la diferència.

Escolteu-la

No només moda: codi BBC, bodes, batejos i comunions

Amb Vanesa Doménech d’ Iconic Imagen fem un repàs al codi de vestimenta adequat per anar a bodes, batejos i comunions. Abans de triar el modelet cal tenir en compte el lloc on es realitzarà l’esdeveniment, en quina data i a quina hora es farà i parar atenció al dress code, si és que n’hi ha.

Escolteu-la 

No només moda amb Vanesa Doménech: “la maleta és el teu armari quan no ets a casa”

A pocs dies de la Setmana Santa avui la nostra experta en moda, Vanesa Doménech d’Iconic Imagen , ens dóna consells per a fer la maleta sense que això suposi un maldecap. Ser organitzats i previsors però amb responsabilitat i triar peces comodí són algunes de les claus per aconseguir tancar la maleta i que no ens falti res durant les vacances.

Escolteu-la

No només moda: claus per vestir a casa còmode i amb estil

Vanesa Doménech d’Iconic Imagen ens parla avui de com vestir-nos a casa sense descuidar la nostra imatge però garantint la comoditat desitjada. Els rul·los i la bata de buata clàssics deixen pas a roba de cotó, lleugera i per capes.

Escolteu-la

No només moda amb Vanesa Doménech: “la moda és diversió i llibertat, les disfresses per carnaval”

Vanesa Doménech, estilista i assessora d’imatge d’iconic imagen, ens explica aquelles errades que podem evitar a l’hora de vestir-nos si no volem semblar que anem disfressats fora de carnaval. Usar peces de temporada quan toca, vestir-se amb la talla adequada i evitar tendències impossibles són alguns dels consells de l’experta que assegura que tot és relatiu, el realment important, és sentir-se a gust amb la nostra imatge en cada moment.

Escolteu-la

No només moda: coaching d’imatge o com potenciar la nostra autoestima

Vanesa Doménech ens parla de l’autoprocès de coaching en imatge que passa primer per un bon anàlisi davant del mirall de com som per dins i per fora per detectar les virtuts i els defectes, i finalitza amb un full de ruta que ens permeti treure’ns partit i ens potenciï l’autoestima.

Escolteu-la

No només moda: aspectes claus per triar roba que ens estilitzi

Vanesa Doménech d’Iconic Imagen ens dóna consells per dissimular allò que no ens agrada gaire del nostre cos i semblar més estilitzats. Després d’un primer exercici de sinceritat davant del mirall cal triar bé les peces de roba en funció del color, la forma, les línies, el volum o els estampats.

Escolteu-la

No només moda: com vestir-nos per fer realitat els nous propòsits de l’any

Amb l’any nou arriben els nous propòsits, deixar de fumar, perdre pes, canviar de feina o trobar parella són alguns dels més habituals i per a que es facin realitat cal també mirar l’armari i, en molts casos, fer una petita renovació de roba. Ens ho explica l’estilista i assessora de moda Vanesa Doménech d’Iconic Imagen Personal.

Escolteu-la


No només moda: on, quan, i amb qui, preguntes clau a l’hora de pensar estilismes nadalencs

Vanesa Doménech, d’ Iconic Imagen, ens proposa diferents estilismes de cara a les festes de Nadal, per dona i per home, per al dia i per a la nit. Cal tenir en compte on, quan i amb qui per encertar amb el nostre look nadalenc.

Escolteu-la

No només moda i el Black Friday: tot el que necessites saber per comprar en rebaixes

La jornada d’ofertes i descomptes més popular se celebra demà, el Black Friday, i continua dilluns amb el Cyber Monday, dies molt esperats pels amants de les compres i també per aquells que esperen la millor oportunitat per trobar allò que desitgen a un preu més assequible. Vanesa Doménech d’ Iconic Imagen ens ofereix una sèrie de consells i estratègies que ens ajudaran a sobreviure davant de tanta oferta temptadora. Fer una planificació prèvia, redactar una llista de desitjos i marcar-se un pressupost són clau per encertar en la compra.

Escolteu-la