Seriòfils: al setembre, series noves o renovades

Els nostres Seriòfils, Camilo Villaverde i Nacho Zubizarreta, han acabat les vacances amb forces renovades per la marató d’estrenes tradicional del setembre. Avui ens han parlat de Nine Perfect Strangers (Prime), de La Directora (Netflix), d’American Horror Stories (Disney +), de Secretos de un matrimonio (HBO), de la tercera temporada de Lo que hacemos en las sombras, i de la cinquena de La casa de papel. També hem comentat l’arribada d’HBO Max i les nominacions dels Emmy, i han resaltat les sèries que han agradat aquest estiu: Halt and Catch Fire, Cruel Summer (Prime), The White Lotus (HBO) i l’especial Inside (Netflix).

Escolteu-los

Els seriòfils tanquen temporada reflexionant sobre el paper de les dones a les sèries

Després d’una temporada confinada, els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, s’han vist a l’estudi de la Ràdio per acomiadar la temporada. Han comentat les estrenes de Maricón Perdido (TMT), Monstruos a la Obra (Disney +), The White Lotus (HBO), la cinquena temporada de The Good Fight (Movistar), la segona de Ted Lasso (Apple +) i Schmigaddon (Apple +). I per acabar, quatre reflexions amb la Carola Fernàndez sobre el paper ple de clitxés de la dona a les sèries.

Escolteu-lo

Seriòfils: sèries espanyoles a la graella

El mes de maig ens ha arribat carregat de sèries de factura espanyola, i així ens ho han explicat els nostres Seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta. Així, Atremedia porta el retorn 10 anys després Los Hombres de Paco, Movistar+ presenta Reyes de la Noche, i Netflix aposta per la segona temporada de El Vecino. A més, Netflix proposa Halston, i la tercera temporada de El Método Kominsky, i Movistar+, Belgravia. La sèrie de la que tothom parla està a Netflix, i és El Inocente.

Escolteu-los

Seriòfils: fantasia, aventures i retorns

Els nostres seriòfils de capçadera, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, ens presenten avui les estrenes primaverals de les plataformes. Entre elles, The Nevers (HBO), Sombra y hueso (Netflix), La Costa de los Mosquitos (Apple Plus) i Star Wars: la Remesa Mala (Disney Plus), la quarta temporada de El Cuento de la Criada, i la tercera de Pose (HBO). A més, han destacat els esperats retorns de Master of None i Ted Lasso, i la sèrie de la que tothom parla: Sky Rojo (Netflix).

Escolteu-los

Seriòfils: culebrots, Marvel, i alguna proposta innovadora

Els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, ens porten la ració periòdica d’estrenes. Avui ens proposen Falcon y el soldado de invierno (Disney), Calls (Apple+), Los irregulares (Netflix), La Templanza (Amazon Prime), i les tres temporades de This Country (Filmin). A més, han comentat l’esclat de les sèries turques de culebrots als canals de TDT i, com a sèrie de la que tothom parla, una altra de l’univers Marvel: Bruja Escarlata y Visión.

Escolteu-los

Seriòfils confinats: a manca d’estrenes, tornen els zombies

La pandèmia va deixar tocada la producció, i la prova són les poques estrenes de sèries aquest inici d’any. Els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, han rescatat la segona part de la desena temporada de The Walking Dead (Fox), a més de les estrenes de Dealer, The One i Sky Rojo (Netflix) i Genera+ion (HBO). També han repassat els Globus d’Or i els premis Feroz, i la sèrie de la que tothom parla: Escena del crimen: desaparición en el Cecil.

Escolteu-los

Seriòfils confinats: problemes de producció el 2020, poques estrenes el 2021

Nova edició dels nostres Seriòfils confinats, aquesta vegada només amb Nacho Zubizarreta. El confinament pandèmic del 2020 va aturar moltes produccions, i això ha derivat en menys estrenes el 2021. Així, avui hem comentat It’s a Sin (HBO), La infàmia (Filmin), i les segones temporades de Snowpiercer i Hache (Netflix) i Hierro (Movistar). A més, hem fet cinc cèntims del que ens portarà aquest 2021.

Escolteu-los

Seriòfils confinats: el 2021, canvis i expectatives

El 2021 ha de ser el de sortida de la pandèmia, però també el de la reconfiguració de molts serveis d’streaming que han estat els grans beneficiats dels confinaments domiciliaris. Els nostres especialistes en sèries, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, ens han fet un repàs de les darreres propostes: la tercera temporada de Cobra Kai i l’estrena de Lupin (Netflix), la segona de La extraordinaria playlist de Zoey (HBO), la segona de Servant (Apple Tv) i l’estrena de Bruja Escarlata y Vision (Disney +). A més, han comentat els canvis previstos, amb la revitalització de sèries clàssiques, i amb anuncis de nous productes dels universos Star Wars i Marvel a la plataforma Disney, amb un nou canal i una pujada de preu.

Escolteu-los

Seriòfils de Nadal per unes festes confinades

Unes festes de Nadal sense llargues reunions familiars són una invitació per descobrir o posar-se al dia de les sèries del moment. Així ho pensen els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, que ens han fet un seguit de propostes entre novetats i recomanacions. Entre les estrenes, hi ha Dime quien soy i Your Honor (Movistar), El Cid (Amazon Prime), Los Bridgerton (Netflix) i The Stand (Starzplay). I després de les notícies, els consells per aquest Nadal: Schitt’s Creek (Movistar), Brooklin 99 i Dash & Lily (Netflix), El Colapso (Filmin), Ted Lasso (Apple +), Podría destruirte i Materia oscura (HBO) o This Is Us (Amazon Prime).

Escolteu-los

 

Seriòfils confinats: desembre misteriós

Desembre ens arriba amb sèries curtes però de les que enganxen al seient. Els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, ens proposen preparar-nos pel fred amb Los Favoritos de Midas i El desorden que dejas (Netflix), Parliament (Filmin), The Flight Attendant (HBO), i Des (Starzplay). També hem parlat de la controvèrsia al voltant de la versemblança o no de la quarta temporada de The Crown (Netflix), i hem repassat l’inesperat èxit de la sèrie de la que tothom parla: Gambito de Dama (Netflix).

Escolteu-los

Seriòfils confinats: carretada d’estrenes

Octubre i novembre han estat mesos amb moltes estrenes, i els nostres seriòfils de capçalera, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, ens les han presentat. Avui ens porten la segona temporada de The Mandalorian (Disney +), Undoing (HBO), Roadkill (Movistar), Totes les criatures grans i petites (Filmin), 30 Monedas (HBO), Paranormal o la quarta temporada de The Crown (Netflix).També hem parlat més amb profunditat d’una de les sèries més controvertides del moment, Antiditurbios (Movistar).

Escolteu-los

Seriòfils confinats. T2 Ep2.

Octubre ens ha arribat plagat d’estrenes i propostes per a tots els públics. Els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, han remenat per proposar-nos una selecció. Així, Netflix ens proposa les estrenes de Ratched, Emily in Paris i La Mandición de Bly Manor, Starzplay, Un Mundo Feliz, i Movistar +, Quiz i la quarta temporada de Fargo. I més enllà de les notícies, un repàs a la sèrie espanyola de l’any, Patria (HBO).

Escolteu-los