Seriòfils confinats: carretada d’estrenes

Octubre i novembre han estat mesos amb moltes estrenes, i els nostres seriòfils de capçalera, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, ens les han presentat. Avui ens porten la segona temporada de The Mandalorian (Disney +), Undoing (HBO), Roadkill (Movistar), Totes les criatures grans i petites (Filmin), 30 Monedas (HBO), Paranormal o la quarta temporada de The Crown (Netflix).També hem parlat més amb profunditat d’una de les sèries més controvertides del moment, Antiditurbios (Movistar).

Escolteu-los

Seriòfils confinats. T2 Ep2.

Octubre ens ha arribat plagat d’estrenes i propostes per a tots els públics. Els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, han remenat per proposar-nos una selecció. Així, Netflix ens proposa les estrenes de Ratched, Emily in Paris i La Mandición de Bly Manor, Starzplay, Un Mundo Feliz, i Movistar +, Quiz i la quarta temporada de Fargo. I més enllà de les notícies, un repàs a la sèrie espanyola de l’any, Patria (HBO).

Escolteu-los

Seriòfils confinats: nova temporada

L’arribada del setembre inaugura curs i temporades a les plataformes de sèries, tot i que el carro gros arribarà la segona quinzena. En Nacho Zubizarreta i en Camilo Villaverde ens han buscat algunes de les més interessants: El Joven Wallander, Memorias de Idhún i Julie and the Phantoms, de Netflix, i Estudio 0, Las elites de la Costa, We are who we are i El tercer dia, de HBO. A més, hem repassat les nominacions dels Emmy, encapçalades per Watchmen, i hem parlat d’una sèrie basada en els anys 70, però molt d’actualitat: Mrs America.

Escolteu-ho

Seriòfils confinats: un estiu diferent

Els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, acomiaden temporada amb un seguit de propostes entre modernes i fantàstiques. Així, ens acosten les estrenes de El misterio de Pale Horse (Movistar), Normal People (Starzplay), Maldita (Netflix), Dollface i Por H o por B (HBO), i la segona temporada de The Umbrella Academy (Netflix). A més, ens anuncien Territorio Lovecraft (HBO) i Away (Netflix), i ens recomanen per aquest estiu ¿Por qué matan las mujeres? (HBO), Glow (Netflix) i The Great (Starzplay).

Escolteu-los

 

Seriòfils en desconfinament. Capítol 5.

Els nostres seriòfils de capçalera, en Nacho Zubizarreta i en Camil Villaverde, de moment encara des de casa, ens han preparat el menú de suggeriments per a aquest mes de juliol. Netflix estrena Monja Guerrera, Ju-On: Origenes i Desplazados, i la cinquena temporada de Izombie, i HBO, Prodigal Son i Trigonometry. També han destacat la darrera temporada de Mira lo que has hecho, la incorporació de Cobra Kai al catàleg de Netflix, i les recomanacions de Veep (HBO), Battlestar Galactica (Amazon Prime) i Community (Netflix).

Escolteu-los

Seriòfils confinats. Capítol 4

Els nostres seriòfils, en Nacho Zubizarreta i en Camil Villaverde, continuen veient sèries, independentment de la fase de desescalada. Avui ens han acostat les estrenes de El Incendio (Filmin), Stargirl i Love Life (HBO), Snowpiercer i Space Force (Netflix), i Little Fires Everywhere (Amazon Prime). I a més de les notícies, hem parlat de la serie documental The Last Dance (Netflix), sobre la darrera temporada de Michael Jordan als Bulls.

Escolteu-los

Seriòfils confinats. Capítol 3

Els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, continuen aprofitant el confinantment per posar-se al dia de les millors series del moment. El mes de maig ens ha arribat carregat d’estrenes de primeres temporades: Hollywood, The Eddy i Valeria a Netflix, Upload a Amazon Prime, La innegable verdad a HBO o La unidad a Movistar. A més, TVE i HBO estrenen la quarta temporada de El ministerio del tiempo. En el capítol de recomanacions, hem destacat Into the night, Tiger King, Black Mirror o Master of None (Netflix), Hermanos de Sangre (HBO) i Mr. Robot (Movistar).

Escolteu-los

Seriòfils de confinament. Capítol 2

Encara confinats, ens hem retrobat amb els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, per repassar les no poques estrenes d’aquest abril tant peculiar. Així, ens han parlat de Unorthodox (Netflix), Pure (Filmin), Diarios de una cuarentena i El nombre de la Rosa (RTVE), La línea invisible (Movistar), Mrs America (HBO), Mentiras (Atresplayer), Penny Dreadful: City of Angels (Movistar),  y les segones temporades de Lo que hacemos en las sombras (HBO) y After Life (Netflix), y les terceres de Killing Eve (HBO) i La casa de las flores (Netflix). A més, ens han suggerit recuperar sèries com Ozark i Arrested Development (Netflix) i Years and Years (HBO).

Escolteu-los

Seriòfils: moltes estrenes, i el mite d’Star Trek

El trànsit entre febrer i març ens ha vingut carregat d’estrenes, a l’espera a finals de març de l’arribada de Disney +. Els nostres seriòfils, Camil Villaverde i Nacho Zubizarreta, ens han acostat la cinquena temporada de Better Call Saul (Movistar), la vuitena i darrera de Homeland (Fox), i les estrenes de Esta mierda me supera (Netflix), Breeders (HBO), Devs (HBO) i ZeroZeroZero (Amazon Prime). També hem parlat d’una nissaga de sèries i pel·lícules mítiques: Star Trek.

Escolteu-los

Seriòfils: les lliçons de Sex Education

Amb els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, repassem les estrenes de la quinzena: Katy Keene (HBO), Locke and Key (Netflix), les segones temporades de Kidding (Movistar), Narcos México (Netflix) i El Pueblo (Amazon), i la cinquena i darrera de Las Chicas del Cable (Netflix). També hem repassat pros i contres de la serie de la que tothom parla, Sex Education (Netflix).

Escolteu-los

Seriòfils: la quinzena pels ‘trekkies’

Els nostres seriòfils, Nacho Zubizarreta i Camil Villaverde, ens acosten les estrenes de la quinzena, amb la segona temporada de Sex Education (Netflix) i de El Embarcadero (Movistar), i les novetats Little America (Apple+), Avenue 5 (HBO), The Shivering Truth (HBO) i especialment Star Trek: Picard (Amazon Prime), la més esperada pels ‘trekkies’. També repassem The Witcher (Netflix), i recordem Buffy, cazavampiros.

Escolteu-los

Seriòfils: una mica de por per començar l’any

Els nostres seriòfils, en Nacho Zubizarreta i en Camil Villaverde, ens han acostat les propostes per a aquesta quinzena: Les estrenes de Dracula (Netflix), Into de Dark (HBO), Treadstone (Amazon) i El Visitante (HBO), la segona temporana de Manifest (HBO), i la sisena i darrera de Grace & Frankie (Netflix). També hem repassat els Globus d’Or 2020, hem destacat A los gatos, ni tocarlos (Netflix), i hem recordat Mad Men.

Escolteu-los