Sitges a les xarxes. A un costat, el debat del ple municipal. A l’altre, el debat a twitter.

Durant la tarda/nit del debat del ple municipal d’aquest setembre, Twitter fou testimoni d’encontres, i desencontres, bàsicament a partir de dos temes: la moció de Nou Horitzó sobre la permanència de Bacardí al mercat vell i la gestió del govern en aquest assumpte, i la moció de Ciutadans que demanava a l’Ajuntament que garantís la neutralitat als centres educatius de Sitges. Vet aquí un resum de les piulades creuades que generaren aquests dos temes entre Xavier Salmeron, Guanyem Sitges, Javi Avendaño, Nou Horitzó, Luis Miguel García, Manuel Rodríguez i José Tendero.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes. En una setmana tranquil·la, es consolida la convocatòria veïnal pel ple del 18 de setembre.

L’11 de setembre i l’inici de curs escolar, han deixat una mica enrera aquesta setmana les publicacions sobre neteja i top manta, però pren força la iniciativa veïnal d’anar al ple municipal del 18 de setembre per a exposar a l’Ajuntament alguns dels neguits que s’han expressat a través de la xarxa.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: Dos comerços, la pluja, les escombraries, el Corpus…

D’una bonica mostra de convivència comercial al Poble Sec, a la investigació per esbrinar la localització d’una catifa de Corpus del 1954, passant pel batac de pluja del passat dilluns a la nit. Repassem algunes de les publicacions a les xarxes d’aquesta setmana.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: la fina línia entre la crítica i la negativitat.

Una carta publicada a El Periódico, signada per la lectora sitgetana Tere Pérez, ha obert un interessant fil de debat aquesta setmana, on s’hi barregen les opinions dels qui creuen que és del tot necessari insistir en la crítica davant dels problemes no resolts, i exposar-la a tots els mitjans possibles, amb les sensacions que tenen alguns internautes sobre el fet que tanta negativitat encadenada pot acabar perjudicant la nostra autoestima col·lectiva.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: una setmana més, la neteja i el top manta, però hi afegim les escales de la riera de Terramar.

I els inspectors de la via pública, i la no celebració de Em dic Vinyet, un nom de Sitges… Encara que estem en ple agost, les xarxes continuen molt preocupades, quan no indignades.. En fem un resum.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: Del top manta a la neteja, passant per la dedicació de l’alcaldessa, la presència de turistes o el concert de Joan Baez.

Les declaracions de l’alcaldessa Aurora Carbonell a l’ACN sobre el top manta, la seva dedicació a l’alcaldia després d’acceptar el càrrec de diputada al parlament, les fotografies de contenidors sobreeixits o d’actituds incíviques, són alguns dels temes que han estat presents aquesta setmana a les xarxes socials. Ho comentem.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: falta un mes per la Festa Major

La setmana que es compleix que falta un mes per la Festa Major els nostàlgics omplen les xarxes. Aquest i altres temes protagonistes en el nostre repàs de Sitges a facebook, tuiter i instagram.

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes: sopars a la fresca, brutícia i una pregunta, dieu guingueta o xiringuito?

Fem un repàs a tot el que s’ha dit aquesta setmana de Sitges a facebook, tuiter i instagram. 

Escolteu-ho

Sitges a les xarxes. Tot el que es diu de Sitges a facebook, twiter, instagram…

Estrenem aquest espai que vol fer una ullada setmanal a tot el que es diu de Sitges a les xarxes socials i a tot allò que els sitgetans expliquen a través d’aquestes comunitats.

Escolteu-ho