El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

Christian Escribà ens presenta “Fantasia”, el documental sobre un repte personal que el pastisser realitzà a Singapur el 2014, i que es podrà veure aquest dijous al Prado.

Aquest dijous, a partir de les 20:30h, el cine club Sitges presenta Fantasia, el documental dirigit i produït per Xavier Atance sobre un ambiciós projecte que el pastisser va desenvolupar a Singapur. Un món de somnis fets en pastisseria, en un espai de 8000 metres quadrats i un pressupost de 3 milions i mig d’euros, en el qual va comptar amb la col·laboració de la companyia de teatre Els comediants, dirigida per Joan Font. Escribà, que presentarà la projecció, ens recorda com va viure aquell projecte.

Escolteu-ho

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

Demà, Sitges serà un poblet de la costa francesa durant la segona guerra mundial durant el rodatge d’unes escenes de “Genius”, la sèrie sobre Picasso protagonitzada per Antonio Banderas.

Un moviment logístic de pronòstic hi ha al darrere de convertir demà Sitges en un poblet de la costa francesa durant la segona Guerra Mundial, durant el rodatge d’unes escenes de la sèrie “Genius”, produïda per National Geographic. Protagonitzada per Antonio Banderas, que demà aterrarà a la vila per el rodatge d’aquestes escenes, la sèrie ha posat a prova la capacitat de la Garraf Film Comission. En parlem amb el seu responsable, Santi Roig.

Escolteu-ho

El cinema de la setmana

En Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

Francesc Borderia ens acosta l’actualitat cinematogràfica.

Escolteu-lo

El cinema de la setmana

En Francesc Borderia ens acosta l’agenda cinematogràfica de la setmana.

Escolteu-lo

El 50è festival de cinema s’acomiada premiant una pel·lícula de consens, venent un 10% més d’entrades i oferint la programació amb menys sang i fetge dels darrers anys.

Amb Carles Calvo fem balanç de la 50a edició del Festival Internacional de cinema de Catalunya, que es va cloure el passat dissabte proclamant Jupiter’s moon, de Kornel Mundruczó com a pel·lícula guanyadora. Escoltareu els parlaments de balanç d’Ángel Sala i de Miquel Forns, i us hem preparat també unes declaracions de Takashi Miike, el director japonès que va rodar el seu 99è film Jojo’s Bizarre adventures a Sitges, i que ha estat homenatjat per l’Ajuntament aquest passat cap de setmana.

Escolteu-ho

El “King Kong” de la Fura dels Baus impressiona tothom durant la gala de cloenda del Festival

El festival travessa l’equador. la crònica d’en Carles Calvo

L’any que ve serà l’any de 2001

Amb Carles Calvo repassem l’actualitat del festival, que encara amb força els propers dies. El certamen porta venudes, a aquestes alçades, un 10% més d’entrades que l’any passat, i ha donat a conèixer que l’any que ve el cinquantenari de l’estrena de 2001, una odisea en el espacio, de Stanley Kubrick serà el protagonista del festival.

Escolteu-ho

Crònica del festival. Sarandon, Friedkin, Segura, i…. “Thelma”

A Carles Calvo li ha agradat molt “Thelma”

Amb Carles Calvo repassem el primer cap de setmana del festival, amb especial atenció a les presències de Susan Sarandon i William Friedkin, i el repàs a algunes de les pel·lícules que han despertat bones valoracions.

Escolteu-ho

William Friedkin i Guillermo del Toro es posen el públic a la butxaca en la inauguració del 50è festival

Friedkin va recollir ahir el gran premi honorífic del festival.

Va prometre que vindria, i ha vingut. I ha demanat pau i diàleg per Catalunya. Fa 10 anys, quan el festival li atorgà el premi de la màquina del temps, William Friedkin (El exorcista, French Connection, Carga maldita) acabava de patir un atac de cor i va prometre a Angel Sala que vindria a Sitges. I ahir ell i el director Guillermo del Toro, que presentà La forma del agua, es convertiren en els protagonistes de la sessió inaugural de la 50a edició del festival. Us n’oferim un resum i amb en Carles Calvo repassem les propostes del cap de setmana.

Escolteu-ho