Ràdio Maricel és l’emissora municipal de Sitges. Va néixer l’agost de 1988, i sempre fins l’abril de 2018 va tenir el domicili al carrer Sant Honorat, 26-28. Aleshores va traslladar les dependències a la darrera planta de l’Ajuntament de Sitges (plaça de l’Ajuntament, s/n), des d’on emet actualment.

La ràdio fa una programació generalista, amb un magazín matinal (El Matí amb Nosaltres, que a l’estiu es transforma en A Cel Obert), de 9 a 12 h. La resta de la programació la composen els espais de radiofórmula musical i durant la temporada, els esportius (dilluns de 16 a 17, Temps de Descompte i divendres de 16 a 17 Agenda Esportiva). A més, hi ha diversos espais conduïts per un important grup de col·laboradors. La ràdio, que emet en directe les sessions de ple de l’Ajuntament, connecta els matins amb els butlletins horaris de notícies de La Xarxa, i amb Catalunya Informació també en totes les hores en què no compta amb programació pròpia. També, de dilluns a divendres, es repeteixen els principals continguts del magazín matinal, entre 23 i 2 h. Els caps de setmana, l’emissora combina la fórmula musical i les connexions amb Catalunya Informació, amb diversos programes de producció pròpia, i les repeticions dels principals moments del magazín matinal.

A més de l’emissió en directe pel 107.8FM, es pot escoltar el mateix senyal per streaming i per un dels canals d’àudio de la tdt Garraf. Bona part dels temes d’actualitat i d’espais temàtics periòdics es poden consultar al web radiomaricel.cat, i en format podcast.

La nostra programació d’hivern