Les notícies de l'Utrillo - Radio Maricel
14/06/2024

Les notícies de l’Utrillo. Darrer butlletí del curs!

Aquesta setmana us parlem sobre la inauguració del FAIGlab Casa de la Regina, del tret de sortida de la Sitges App, de l'arribada dels nous panells interactius del Departament, i de la festa de final de curs i l'arribada del fi de curs escolar. Aquest és el darrer butlletí de notícies d'aquest curs. Que passeu un bon estiu!
31/05/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem les colònies de 6è, l'arribada de la jornada intensiva, la recta final del butlletí de "Les Notícies de l'Utrillo", la nova entrega del magazín "L'hora de l'Utrillo", i la demanda de les direccions de la construcció d'una nova escola a Sitges.
24/05/2024

Les notícies de l’Utrillo

En aquesta entrega parlem sobre les colònies de les classes de 3r i 4t a Guardiola de Berguedà, la sortida d'i4 a Can Foix, el taller d'insectes (monstruosos) a les classes de 1r, la trobada dels representants de les cooperatives escolars a Ràdio Maricel i de la cursa PKU que es celebra el proper diumenge 26 de maig als jardins del Terramar.
17/05/2024

Les notícies de l’Utrillo

En aquest butlletí escoltareu tots els actes que han tingut les classes de 4t durant aquesta setmana i que no són pas pocs. Els alumnes ens parlen sobre la presentació de les cooperatives del projecte d'emprenedoria de les classes de 5è al Prado i també us expliquem les temàtiques escollides per l'alumnat de 1r de Batxillerat del Benaprès per gravar els seus podcast al nostre estudi de ràdio. 
10/05/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana -que es va enregistrar davant de les famílies que visitaren l'escola- us parlem de la presentació de projectes a les famílies, de la participació de l'alumnat de 4t a la trobada de jocs cooperatius a la platja de Vilanova, el retorn de l'alumant del Benaprès a l'escola per fer el seu taller de podcast al nostre estudi de ràdio, i l'estrena de la 8a temporada de l'hora de l'Utrillo.
26/04/2024

Les notícies de l’Utrillo

En aquesta entrega parlem sobre els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi, la presentació del Faig Lab a l'equip de mestres de l'escola, l'actuació dels nens i nenes de 3r al Dansa Ara de Les Roquetes, i l'anunci de la presentació de projectes a les famílies dels dies 7 i 9 de maig.
19/04/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem la finalització de les proves de Competències Bàsiques de sisè, la participació de les classes de 5è a la Fira de Projectes Faig de Cornellà, la visita a la biblioteca per part dels nens i nenes més petitets de l'escola, i els preparatius per a la celebració de la diada de Sant Jordi.
12/04/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem la visita de les classes d'i5 a la terrisseria Valldeperas, les proves diagnòstiques que han fet els alumnes de 4t, la primera xerrada del cicle de conferències de l'escola i els preparatius de l'alumnat de 5è per anar a la fira FAIG del Citilab de Cornellà.
05/04/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem sobre la tornada a l'escola aquest 3r trimestre, les colònies de 1r i la sortida d'i3, la participació de la nostra escola al torneig 6vs6 Cruyff Court i de l'obertura dels ambients d'i3 i i4 a les famílies, retrobant un costum que la pandèmia va trencar.
22/03/2024

Les notícies de l’Utrillo. Avui amb els ‘Heroes’ de la Cruyff Court

En el butlletí d'aquesta setmana uns convidats molt especials: els "HEROES" del Torneig 6vs6 Cruyff Court, que són ex-alumnes de l'escola i col·laboren amb l'organització d'aquest esdeveniment esportiu destinat a tot l'alumnat de 6è de les escoles de Sitges. Tornem després de les vacances de Setmana Santa. Bona Pasqua!
15/03/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem les sortides de les classes de 2n i 3r, al CRAM i al Museu de Ciències Naturals respectivament, l'inici de l'activitat de vela de 5èB al Club Nàutic, la venda de les entrades de la Cantània de 4t i la gravació de les entrevistes de VIP. Aquesta setmana hem tingut a Ramon Mirabet i a Kílian Sebrià.
01/03/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem l'arribada de les màquines del programa FAIG, l'activitat d'apadrinament de l'alumnat de 4t d'ESO del Benaprès amb els nens i nenes de 6è de la nostra escola i la finalització de les jornades de portes obertes. Finalment, també tractem la trobada esportiva de jocs d'arreu del món de les classes de 1r.