Les notícies de l'Utrillo - Radio Maricel
01/03/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem l'arribada de les màquines del programa FAIG, l'activitat d'apadrinament de l'alumnat de 4t d'ESO del Benaprès amb els nens i nenes de 6è de la nostra escola i la finalització de les jornades de portes obertes. Finalment, també tractem la trobada esportiva de jocs d'arreu del món de les classes de 1r.
02/02/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem la celebració del dia de la pau i la no violència escolar, de la sortida a esquiar de l'alumnat de 5è a Port del Comte, dels informes d'infantil d'aquest semestre i.... escoltem a Sa Majestat Carnestoltes i les consignes per aquesta setmana vinent!
26/01/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que han començat les visites a la biblioteca del barri, que tornen les proves internes d'expressió escrita i que es remprenen els clubs de lectura del segon trimestre. A més, recordem l'entrevista que li varem fer al director Pablo Berger, ara que la seva pel·lícula 'Robot dreams' és candidats a l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació.
19/01/2024

Les notícies de l’Utrillo. 178 donacions de sang!

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de l'èxit de la campanya de donació de sang. L'hem enregistrat quan en portàvem més de 160 i al final han estat 178! També us parlem de la fuita de gas que va obligar a evacuar l'escola el passat dimarts, del seminari de caps d'estudi del Garraf que ha passat per l'escola i de la propera cursa de robots de la classe de 3A.
12/01/2024

Les notícies de l’Utrillo

En el primer butlletí del 2024 us comentem la tornada a l'escola, la campanya de donació de sang 'si dones moles', la visita dels alumnes de 4t a l'exposició 'Tutankhamon', la visita dels professors de l'escola a l'ateneu de fabricació digital de les Corts, un Fab Lab d'on l'escola en treurà idees per instal·lar-ne un a l'antiga casa de consergeria.
01/12/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem sobre el simulacre d'incendi que s'ha fet a l'escola, i la visita de la nova inspectora. També us comentem que han començat els preparatius de Nadal, que s'ha donat el tret de sortida a la campanya de donació de sang i que les classes de 5è han anat a la trobada esportiva d'Unihoc.
24/11/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que Theatre for Schools passa per l’escola, que s'ha constituït la nova junta de l'Associació de Familiars d'Alumnes i que s'han fet les eleccions al Consell Escolar. També us comentem que Laly Begood ha fet una actuació sorpresa a l’escola, que els alumnes de 1r i 6è han passat per la revisió bucodental i que s'ha celebrat el primer 'Utrillo Talent' de la temporada.
17/11/2023

Les notícies de l’Utrillo

Benvinguts al primer butlletí de la desena temporada de 'Les notícies de l'Utrillo'. En el butlletí d'avui us expliquem que ja hem passat el primer trimestre, l'escola ha agafat la velocitat de creuer i gairebé totes les classes han fet una sortida. També us comentem que hem acomiadat l'Abdelkabir, el jove marroquí que ha estat un any a l'escola gràcies al projecte ACOL, i que la setmana que ve hi haurà eleccions al consell escolar.
02/06/2023

Les notícies de l’Utrillo. Darrer butlletí del curs!

En el darrer butlletí del curs us comentem que la campanya de recollida de residus ha estat un èxit total, que l'alumnat de 6è s'ho ha passat pipa de colònies, que la setmana que ve comença la jornada intensiva i que ahir es va celebrar una trobada musical a la fira de cooperatives del parc de Can Robert.
26/05/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de la 2a jornada de presentació de projectes a les famílies, i que els alumnes d'i4 fan una sortida a Can Foix. També us comentem que els alumnes de 5è han visitat la planta potabilitzadora de Cardedeu i que Diumenge l'escola viurà una recollida de residus a partir del projecte de l'alumnat de 4t.
28/04/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que els nens i nenes de 4t han anat de colònies a Vilanova de Sau i que els alumnes de 4t a 6è s'apliquen en la neteja dels lavabos de l'escola. Els alumnes d'i3 fan la seva primera sortida i els de 2n van d'excursió al parc del Garraf. Finalment, també us comentem que els alumnes de l'IES Benaprès han fet un taller de ràdio a l'escola.
20/04/2023

L’hora de l’Utrillo!

A punt de viure Sant Jordi us presentem un nou capítol de 'L'hora de l'Utrillo', en el qual la directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, Marta Sánchez, ens proposarà uns quants llibres per regalar o regalar-nos, i us oferirem un conte sobre la necessitat de cuidar el medi. Aquesta vegada a la secció 4+1 parlem amb el regidor d'educació David Martínez, els alumnes de 5è debaten amb l'Olga sobre si les xarxes socials ajuden a socialitzar o cal anar amb molt de compte, mentre que els alumnes de 3r ens portaran una recepta ben dolça i els de 6è una secció de notícies extravagants. Finalment, el magazine recupera la secció en anglès de Top Hits!
14/04/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de l'inici d'un nou trimestre intens, d'una trobada d'atletisme en la qual hi participen nens i nenes de 3r i de la celebració de Sant Jordi. També us comentem l'inici del pla d'acció de la comissió 50/50 i que dijous que ve arribarà un nou capítol de L'hora de l'Utrillo.