Les notícies de l'Utrillo - Radio Maricel
02/06/2023

Les notícies de l’Utrillo. Darrer butlletí del curs!

En el darrer butlletí del curs us comentem que la campanya de recollida de residus ha estat un èxit total, que l'alumnat de 6è s'ho ha passat pipa de colònies, que la setmana que ve comença la jornada intensiva i que ahir es va celebrar una trobada musical a la fira de cooperatives del parc de Can Robert.
26/05/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de la 2a jornada de presentació de projectes a les famílies, i que els alumnes d'i4 fan una sortida a Can Foix. També us comentem que els alumnes de 5è han visitat la planta potabilitzadora de Cardedeu i que Diumenge l'escola viurà una recollida de residus a partir del projecte de l'alumnat de 4t.
28/04/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que els nens i nenes de 4t han anat de colònies a Vilanova de Sau i que els alumnes de 4t a 6è s'apliquen en la neteja dels lavabos de l'escola. Els alumnes d'i3 fan la seva primera sortida i els de 2n van d'excursió al parc del Garraf. Finalment, també us comentem que els alumnes de l'IES Benaprès han fet un taller de ràdio a l'escola.
20/04/2023

L’hora de l’Utrillo!

A punt de viure Sant Jordi us presentem un nou capítol de 'L'hora de l'Utrillo', en el qual la directora de la biblioteca Santiago Rusiñol, Marta Sánchez, ens proposarà uns quants llibres per regalar o regalar-nos, i us oferirem un conte sobre la necessitat de cuidar el medi. Aquesta vegada a la secció 4+1 parlem amb el regidor d'educació David Martínez, els alumnes de 5è debaten amb l'Olga sobre si les xarxes socials ajuden a socialitzar o cal anar amb molt de compte, mentre que els alumnes de 3r ens portaran una recepta ben dolça i els de 6è una secció de notícies extravagants. Finalment, el magazine recupera la secció en anglès de Top Hits!
14/04/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de l'inici d'un nou trimestre intens, d'una trobada d'atletisme en la qual hi participen nens i nenes de 3r i de la celebració de Sant Jordi. També us comentem l'inici del pla d'acció de la comissió 50/50 i que dijous que ve arribarà un nou capítol de L'hora de l'Utrillo.
30/03/2023

L’hora de l’Utrillo!

Us oferim el primer programa de la vuitena temporada de l’Hora de l’Utrillo, el magazín radiofònic de l’escola Miquel Utrillo. A la secció d’entrevistes de “4 més 1”, alumnes de 4t han conversat amb en Jesús Coines, activista mediambiental i col·laborador de l’associació biodiversitat Sitges. Els nens i nenes de 5è han tingut un apassionat debat sobre els mòbils en menors de 12 anys a la secció de “Debats tecnològics”. També escoltarem un conte sobre un ratolí que volia trobar llet per un nen que no en tenia, i les receptes de cuina, que aquesta temporada seran ben dolces però també saludables!
24/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que els alumnes de 6è han viscut una setmana plena d'activitats, que el Servei Català de Trànsit ha muntat un circuit temporal de bicicletes, que els nens i nenes de 5è fan una trobada de jocs tradicionals amb altres escoles de Sitges, que s'ha celebrat la reunió del consell escolar del 2n trimestre i que....la setmana que ve torna 'L'hora de l'Utrillo'!!
17/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de les fotos de grup dels cursos, que com cada any ha organitzat l'AFA, dels nens i nenes de 6è que avui juguen a Korfball al pavelló, de les mestres que escullen les seves representants sindicals i de la comissió 50/50 que realitza el taller 'Activa't'.
10/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de la commemoració del dia internacional de les dones, de la visita dels nens i nenes de 4t a la fundació Miranda, del taller d'educació viària, de la presentació oficial del projecte 'Faig' i de la visita al pavelló de Pins Vens dels alumnes de 2n que participen avui en un taller de jocs tradicionals.
03/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem l'inici del procés de preinscripció, que han començat els jocs de pati i que els nois i noies de 4t fan dues sortides relacionades amb el seu projecte. Els mestres de l'escola han finalitzat la formació sobre estratègia digital i ara en comencen un sobre gestió emocional, i que s'han posat a la venda les entrades de cantània.
10/02/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que els alumnes de 6è segueixen amb el programa de vacunacions, que el projecte dels alumnes de 4t comença a agafar forma i que l'equip de mestres del projecte FAIG es reuneixen a l'escola El Morsell. Els alumnes de 1r i 3r han visitat la biblioteca i... la setmana que ve no hi haurà butlletí de notícies perquè és una setmana boja!
20/01/2023

Les notícies de l’Utrillo: èxit de la campanya de donació de sang!

En el butlletí de notícies d'aquesta setmana us comentem que més de 140 persones van participar ahir de la campanya de donació de sang a l'escola, que els alumnes d'i3 i i4 visiten la biblioteca Roig i Raventós i els de 4t ja tenen a punt el projecte de reforestació. Finalment, també us comentem que l'alumnat de de 5è ja ho té tot a punt per marxar de colònies.