Les notícies de l'Utrillo - Radio Maricel
17/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de les fotos de grup dels cursos, que com cada any ha organitzat l'AFA, dels nens i nenes de 6è que avui juguen a Korfball al pavelló, de les mestres que escullen les seves representants sindicals i de la comissió 50/50 que realitza el taller 'Activa't'.
10/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de la commemoració del dia internacional de les dones, de la visita dels nens i nenes de 4t a la fundació Miranda, del taller d'educació viària, de la presentació oficial del projecte 'Faig' i de la visita al pavelló de Pins Vens dels alumnes de 2n que participen avui en un taller de jocs tradicionals.
03/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem l'inici del procés de preinscripció, que han començat els jocs de pati i que els nois i noies de 4t fan dues sortides relacionades amb el seu projecte. Els mestres de l'escola han finalitzat la formació sobre estratègia digital i ara en comencen un sobre gestió emocional, i que s'han posat a la venda les entrades de cantània.
10/02/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que els alumnes de 6è segueixen amb el programa de vacunacions, que el projecte dels alumnes de 4t comença a agafar forma i que l'equip de mestres del projecte FAIG es reuneixen a l'escola El Morsell. Els alumnes de 1r i 3r han visitat la biblioteca i... la setmana que ve no hi haurà butlletí de notícies perquè és una setmana boja!
03/02/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí de notícies d'aquesta setmana us comentem que l'escola celebra el dia escolar de la pau i la no violència, que comença un nou torn dels cursets de vela, que tornen els clubs de lectura, i que els alumnes d'i3, i4 i i5 reben avui els informes d'avaluació.
27/01/2023

Les notícies de l’Utrillo

A les notícies d'aquesta setmana us comentem que els alumnes de 5è s'ho han passat pipa esquiant, que s'ha celebrat el consell escolar municipal, que els alumnes d'infantil 4 han visitat la biblioteca i que ben aviat es celebraran les jornades de portes obertes.
20/01/2023

Les notícies de l’Utrillo: èxit de la campanya de donació de sang!

En el butlletí de notícies d'aquesta setmana us comentem que més de 140 persones van participar ahir de la campanya de donació de sang a l'escola, que els alumnes d'i3 i i4 visiten la biblioteca Roig i Raventós i els de 4t ja tenen a punt el projecte de reforestació. Finalment, també us comentem que l'alumnat de de 5è ja ho té tot a punt per marxar de colònies.
13/01/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el primer butlletí de l'any us parlem de l'èxit absolut del concert de Nadal al Meliá, dels grups d'I4 que ja s'han repartit en tres classes, de les classes de piscina que han començat els alumnes de 2n, 3r i 4t, o de la marató de donació de sang del proper dijous, 19 de gener. Podeu reservar plaça al web del banc de sang i de teixits.
16/12/2022

Les notícies de l’Utrillo. Bon Nadal i feliç any nou!

En el darrer butlletí de l'any us comentem la realització d'un programa de Ràdio Maricel des dels estudis de l'escola, la preparació del Nadal, torna la campanya de donació de sang el mes de gener, i els alumnes de 4t reben el passaport Edunauta.
02/12/2022

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us expliquem que s'acosta el gran concert de Nadal en una edició molt especial que es celebrarà a l'auditori del Meliá, que l'escola ha posat en marxa un projecte de reducció de despesa energètica, que els nens i nenes d'i4 han visitat el molí paperer de Capellades i els de 4t han visitat Ràdio Maricel. Finalment, també us expliquem que les classes de 1r han fet una trobada de jocs del món.
25/11/2022

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem que la companyia 'Theater for schools' ha arribat a l'escola i que els nens i nenes de cicle mitjà han fet un curs de reciclatge. També us comentem la visita d'un tècnic del FabLab Barcelona, la trobada esportiva al pavelló i l'èxit de l'Utrillo talent show.
18/11/2022

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem del simulacre d'evacuació a l'escola, de l'exposició d'aparells tecnològics que han muntat els alumnes de 5è, de la celebració de la primera edició de l'Utrillo Talent Show, i de la visita a Can Foix dels nens i nenes de primer.
11/11/2022

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us expliquem que tornen els nens de dia i els berenars, que el projecte Faig comença a prendre forma i s'han reunit les famílies delegades. També us comentem que els nens i nenes de 2n visiten el CRAM i que s'han fet proves internes de 2n a 6è.
28/10/2022

Les notícies de l’Utrillo. Arriba la castanyada

En el butlletí d'aquesta setmana us comentem la celebració de la castanyada a l'escola, les classes d'educació viària, les activitats de música en comunitat, els clubs literaris i els tallers artístics dels alumnes de 3r i 4t.
21/10/2022

Les notícies de l’Utrillo

Us deixem amb una nova edició del butlletí de notícies. Aquesta setmana, entre d'altres temes, us parlem del primer consell escolar municipal, de diferents visites que han fet alumnes de l'escola i dels representants al consell d'infants.