20/03/2023

Un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Sitges guanya el premi a la millor execució al concurs de cocteleria jove de Catalunya

L'Escola d'Hoteleria de Sitges continua conreant èxits. El darrer, el premi a la millor execució en el concurs de cocteleria jove de Catalunya, celebrat a Sant Pol de Mar, que va guanyar l'estudiant Marcel Suriol. En Marcel portava un cóctel sota el títol Sitges Sunset, creat per un company de l'Escola, al qual havia dedicat moltes hores de pràctica.
20/03/2023

ESPORTS: important victòria del Club Patí Subur Sitges a Lleida i el Bàsquet Sitges supera, de nou, al Casal de Vilafranca a Pins Vens. El Rugby Club Sitges perd amb el BUC i es jugarà la permanència amb el San Roque i Akra Bárbara

La crònica del cap de setmana esportiu, amb la victòria del Club Patí Subur Sitges a Lleida i la del Bàsquet Sitges davant el Casal. Saludem i parlem aquesta setmana amb Angel Calvo, director tècnic de la UE Sitges, i Isaac Richmond, entrenador d'un Rugby Club Sitges que es juga la permanència a la Divisió d'Honor B.
20/03/2023

Torna el Patchwork amb més de 100 expositors i artistes internacionals de renom

De dijous a diumenge Sitges acollirà una nova edició del Festival Internacional de Patchwork que espera rebre prop de quaranta mil visitants. Un centenar d'expositors s'ubicaran a la fira comercial, a les carpes del Passeig de la Ribera, per oferir les darreres novetats i productes d'aquest sector tèxtil que any rere any suma adeptes.
17/03/2023

ESPORTS: un Gornal – UE Sitges per començar la fase d’ascens. El Bàsquet Sitges rep al Casal de Vilafranca i el Rugby Club Sitges té partit important amb el BUC a La Foixarda. El Club Patí Subur Sitges se la juga, una setmana més, a Lleida

Fem la prèvia del cap de setmana esportiu. Aquesta setmana conversem amb Marçal Gosalvez, jugador del Bàsquet Sitges que ha estat prop de dos anys sense poder jugar per les lesions, i amb Alejandro Sacristan, jugador de la UE Sitges, ara que està a punt de disputar la fase d'ascens a 1ª Catalana.
17/03/2023

La tertúlia esportiva dels divendres

Arriba el clàssic del Camp Nou entre el Barça i el Madrid i en fem tertúlia amb la Rosa Tutusaus, Pere Serramalera, Toni Muñoz i Sasha Maldonado.
17/03/2023

Consol Delmàs, adjunta de direcció del CAP de Sitges, apunta que no hi ha demora d’atenció al centre en cas d’emergència tot i no tenir un equip destinat a aquestes tasques

Es a dir, no hi ha demora tot i no tenir un equip de professionals sanitaris dedicats només a atendre emergències. Aquests casos que apareixen a diari d'imprevist el CAP els té contemplats i els atén amb prou urgència, Delmàs assegura que en la majoria de casos fins i tot el mateix dia.
17/03/2023

L’associació ‘Més que surf’ es queda sense material després d’un robatori al seu camió/magatzem, i demana la col·laboració de tothom per poder continuar la seva activitat

No han deixat res. Tot el camió saquejat. Fins i tot van buidar el dipòsit de gasoil. L'associació Més que Surf ha estat víctima del robatori del seu camió que, a la vegada, li servia de magatzem perquè no disposa d'un local físic per poder deixar el material. A la vegada, i per reblar la dissort, el material no estava assegurat i, per tant, no hi ha cap mena de possibilitat de rescabalar-ne el seu valor, que no sigui intentar cercar-lo a través de portals d'internet o mercats il·legals.
17/03/2023

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d'aquesta setmana us parlem de les fotos de grup dels cursos, que com cada any ha organitzat l'AFA, dels nens i nenes de 6è que avui juguen a Korfball al pavelló, de les mestres que escullen les seves representants sindicals i de la comissió 50/50 que realitza el taller 'Activa't'.
16/03/2023

L’equip Diversit de la UE Sitges, un projecte que ha esdevingut tot un orgull per al club

El projecte va nèixer l'any 2019 i va molt més enllà d'una competició i d'uns resultats. L'equip Diversit de la UE Sitges és, ara mateix, l'orgull del club i tot un exemple de com afrontar un esport com el futbol.