Biblioteques - Radio Maricel
26/09/2023

Agenda de les biblioteques: la Josep Roig i Raventós celebra els 40 anys

El 6 de setembre de 1983 s'inaugurava entre una gran espectació ciutadana al barri del Poble Sec la biblioteca Josep Roig i Raventós. Un espai primer petit, reformat el 2006, i molt centrat des del principi en el públic intantil. Coincidint amb la commemoració, hem conversat amb qui va ser la seva primera directora, Núria Amigó, acompanyada de les actuals directores de les dues biblioteques de Sitges, Marta Sànchez i Sonsoles Martín.
04/07/2023

L’agenda de les biblioteques: activitats d’estiu

En el darrer espai de la temporada de l'agenda de les biblioteques de Sitges, comentem amb la Marta Sànchez l'agenda de les biblioteques Santiago Rusiñol i Josep Roig i Raventós. A més, la Marta també ens acosta algunes recomanacions relacionades amb una temàtica tan estiuenca com els viatges.
11/04/2023

L’agenda de les biblioteques: amb Sant Jordi a la cantonada

Amb Sant Jordi al costat, l'agenda de les biblioteques de Sitges, Santiago Rusiñol i Roig i Raventós, gira al voltant de la festa del llibre. Una trobada amb autors locals, hores del conte dedicades i diverses activitats específiques se sumen a les propostes habituals dels dos centres.
14/03/2023

L’agenda de les biblioteques

Amb la Marta Sànchez repassem l'agenda de les biblioteques de Sitges, la Santiago Rusiñol i la Josep Roig i Raventós, de cara a la propera quinzena. Hores del conte, presentacions de llibres (com Les calces al sol amb Regina Rodríguez Sirvent) i alguna altra sorpresa formen part de les propostes.