La píndola d’opinió. Jaume Freixes. 21 d’octubre de 2021

La primera píndola de la temporada de Jaume Freixes ens acosta al debat crònic del peatge de les autopistes i del servei de rodalies. 

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Aleix Ramirez. 19 d’octubre de 2021

Encetem les píndoles d’opinió d’aquesta temporada amb l’Aleix Ramirez i una reflexió sobre el projecte de trasllat/reforma de l’Escola Pia.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Jaume Freixes. 15 de juny de 2021

Mentre Sitges manté Rusiñol a la capçalera de la seva activitat cultural, a Barcelona la seva casa natal, al carrer Princesa, 37, resta absolutament abandonada. El centenari hauria de ser el millor motiu per reconduir la relació de la capital amb l’artista. És la píndola d’avui dimarts d’en Jaume Freixes.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Laura Gómez. 10 de juny de 2021

Si el dimarts passat, Lucas Estruch ens parlava de la bretxa digital entre els joves, avui Laura Gómez ens proposa una reflexió a l’entorn de la bretxa digital que afecta a la gent gran que no té accés o coneixements d’internet, quan és l’hora d’accedir a serveis cada cop més presents a la xarxa i menys en l’àmbit presencial.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. Lucas Estruch. 8 de juny de 2021

Sort amb la ‘Sele’! Avui la píndola d’en Lucas Estruch és una vindicació de les aules d’estudi de l’espai jove i de les biblioteques com espais fonamentals per compensar la bretxa digital que ha evidenciat la pandèmia entre les estudiants.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Quim Martínez. 1 de juny de 2021

Avui en Quim Martínez ens proposa un record potent. Ja ha passat un any d’una mort que va trasbalssar Sitges i el món de l’esport sitgetà. La d’en Josep Pascual, en ‘Cano’.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Aleix Ramirez. 25 de maig de 2021

L’acord per unanimitat de l’Ajuntament, amb l’objectiu de destinar 3,2M€ al pagament per executar la liquidació del consorci del Club Natació Sitges, obre la porta a unes reflexions d’Aleix Ramirez sobre la implicació de la institució amb el club, respecte la situació que han pogut viure o viuen altres entitats esportives que han hagut de fer sacrificis per manca de recursos.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Laura Gómez. 18 de maig de 2021

La victòria del Barça femení a la Champions, i les reflexions de Laura Gómez sobre la cobertura mediàtica de l’esport femení.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. Lucas Estruch. 13 de maig de 2021

Una reflexió sobre els fets del cap de setmana arran de l’aixecament de l’estat d’alarma, i la criminalització dels joves durant la pandèmia. És la píndola d’opinió d’en Lucas Estruch per avui dijous.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. Quim Martinez. 11 de maig de 2021

Del ‘Estado de alarma’ al ‘Estado de armarla’. La píndola d’aquest dimarts d’en Quim Martinez ens acosta a una impressió personal arran del que s’ha vist pels carrers un cop aixecada la normativa.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Jaume Freixes. 6 de maig de 2021

A la píndola d’opinió d’aquesta setmana, Jaume Freixes fa balanç de ‘Si-yes’, l’opening de la temporada turística celebrat el passat cap de setmana, i en valora l’esforç de tots els sectors que l’han fet possible.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Aleix Ramirez. 4 de maig de 2021

‘La Covid ens ha tret un gran moment de socialització’ afirma Aleix Ramirez. I ara que vivim les jornades finals de la lliga encara es nota més. La píndola d’aquesta setmana està dedicada als pericos i als culers, i a aquelles trobades que encara no poden produïr-se.

Escolteu-ho