La píndola d’opinió. Quim Martinez. 11 de maig de 2021

Del ‘Estado de alarma’ al ‘Estado de armarla’. La píndola d’aquest dimarts d’en Quim Martinez ens acosta a una impressió personal arran del que s’ha vist pels carrers un cop aixecada la normativa.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Jaume Freixes. 6 de maig de 2021

A la píndola d’opinió d’aquesta setmana, Jaume Freixes fa balanç de ‘Si-yes’, l’opening de la temporada turística celebrat el passat cap de setmana, i en valora l’esforç de tots els sectors que l’han fet possible.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Aleix Ramirez. 4 de maig de 2021

‘La Covid ens ha tret un gran moment de socialització’ afirma Aleix Ramirez. I ara que vivim les jornades finals de la lliga encara es nota més. La píndola d’aquesta setmana està dedicada als pericos i als culers, i a aquelles trobades que encara no poden produïr-se.

Escolteu-ho

La píndola d’opinió. Lucas Estruch. 22 d’abril de 2021

Els joves han trobat en el món digital una alternativa als mitjans de comunicació tradicionals. I d’entre totes les plataformes, twitch n’és la reina. En Lucas Estruch n’explica les raons a la píndola d’opinió.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Quim Martinez. 20 d’abril de 2021

La cultura ha tingut i està tenint un paper fonamental en la superació del trauma que suposa la pandèmia. Per això en Quim Martinez valora molt positivament la iniciativa de Sitges Vila del Llibre i només creu que cal afinar el seu emplaçament.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Jaume Freixes. 15 d’abril del 2021

La píndola d’opinió de Jaume Freixes ens acosta a la celebració el cap de setmana passat del Jazz Antic Sitges, i posa en valor la feina de posar-lo en espera de poder-ne gaudir amb plenitud l’any vinent.

Escolteu-lo

La pindola d’opinió. 13 abril 2021. Aleix Ramirez

A partir del rodatge publicitari de Leo Messi al camp de Pins Vens, Aleix Ramirez reflexiona sobre la possibilitat que Sitges aprofiti aquest vincle.

Escolteu-lo

La píndola d’opinió. Laura Gómez. 6 d’abril de 2021

Avui és el dia mundial de l’activitat física, i el passat divendres fou el dia mundial de l’autisme. La Laura Gómez Ill ens deixa una reflexió a partir de la celebració de les dues dates.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. Lucas Estruch. 18 de març de 2021

Per molts motius, la píndola d’opinió d’en Lucas Estruch posa en valor la feinada del col·lectiu de Barraques de Sitges per organitzar una edició com la d’enguany, davant del poc suport que ha tingut la cultura, i en especial la cultura popular.

Escolteu-la

La píndola d’opinió. Quim Martinez. 16 de març de 2021

La píndola d’opinió d’en Quim Martínez aborda la protesta organitzada per Sitges comerç el passat dissabte. I la reflexió acaba amb una conclusió que en Quim expressa amb fermesa: ‘Defensem el comerç de casa, sempre. També del populisme.’

Escolteu-ho

La píndola d’opinió. Aleix Ramirez. 9 de març de 2021

La píndola d’opinió d’Aleix Ramirez valora el retorn progressiu a la competició de l’Hoquei Sitges i del Rugby Club Sitges, i la necessitat que tenen els infants d’entrenar i socialitzar pel seu creixement.

Escolteu-ho

La píndola d’opinió. Laura Gómez. 2 de març de 2021

Vivim en època de jornades de portes obertes a les escoles, i, per tant, de molts pares i mares nerviosos per escollir la millor opció pels seus fills/es. Avui, la píndola d’opinió de Laura Gómez està dedicada a ells.

Escolteu-la