Seriòfils - Radio Maricel
01/09/2023

Seriòfils: cada cop costa més trobar productes originals

L'estiu ens ha deixat una barreja d'algunes propostes originals amb moltes repeticions de models. Així ens ho ha explicat en Camil Villaverde, que malgrat tot ha rescatat Jury Duty (Prime Video), la segona tempoerada de The Bear (Disney +). la tercera de Poquita Fe (Movistar +), l'estrena de Un cuento perfecto (Netflix) i la segona de Heartstopper (Netflix). D'aquests dies ens ha recomanat l'aposta de Netflix pel manga de One Piece, l'univers Star Wars d'Ashoka (Disney +), la tercera temporada de Solo asesinatos en el edificio (Disney +), la segona de Tiempo de Victoria (HBO Max), i l'estrena de Justified Ciudad Salvaje (Disney +).
21/06/2023

Seriòfils: dues produccions espanyoles dignes de veure i altres propostes

La tercera i darrera temporada de La Unidad (Kabul) a Movistar+ torna a demostrar el nivell pressupostari i de realització i amb una Nathalie Poza que no te res a envejar a Claire Danes de Homeland. D'altra banda la segona temporada de Rapa ambientada ara a El Ferrol i amb uns sublim Javier Cámara i Mònica López també convenç i s'anuncia que hi haurà tercera i última temporada també a Movistar.
03/05/2023

Seriòfils: sortides del cap dels guionistes

La vaga de guionistes no afecta de moment a les produccions, però amenaça de fer-ho en el futur. El nostre especialista en sèries, Camil Villaverde, ens proposa avui les darreres temporades de The Marvelous Mrs Maisel (Prime) i Barry (Max), l'estrena de La Diplomática (Netflix), la segona temporada de Alguien en algún lugar (Max), i les estrenes de Tu tambien lo harías (Disney +), Love and Death i Los fontaneros de la casa blanca (Max), Citadel (Prime) i Silo (Apple +)
04/04/2023

Seriòfils: Apple i Filmin ens porten les novetats, Succesion els ganivets

La primavera ens porta sempre moltes propostes, i els festius de pàsqua temps per mirar-les. Per això, en els nostres Seriòfils, en Camil Villaverde ens acosta tres sèries d'Apple +: la tercera temporada de Ted Lasso i les estrenes de Un futuro desafiante i de El premio de tu vida. També ens recomana Fleishman is in trouble (Disney +), les reflexions de les germanes Vilapuig a Selftape (Filmin), la segona de Yellowjackets i l'estrena de Un espia entre amigos (Movistar +), i l'esperada darrera temporada de Succession (HBO Max).
02/03/2023

Seriòfils: tornen en Mando i en Picard, mentre Sky Showtime arriba a la galàxia

Just en el moment que Netflix ha tret les tisores per incrementar ingressos eliminant els comptes compartits, arriba un nou competidor al món de les plataformes: Showtime. I sota el braç, tres estrenes sonades: Strange New Worlds, 1883 i Bosé. Al nostre seriòfils, en Camil Villaverde ens ha portat també la tercera temporada de The Mandalorian i l'estrena de La Chica Invisible (Disney +), Todas las veces que nos enamoramos (Netflix) i Por un mañana mejor (Apple +).
25/01/2023

Seriòfils: els biopics sobre els 80 salten a la pantalla

Les sèries españoles han trobat un filó amb la revisitació de la història recent. En els seriòfils d'avui, amb en Camil Villaverde, hem tractat dos exemples, Cristo y Rey i Nacho (Atresmedia). També hem repassat les estrenes de Atlanta (Disney +), The Lazarus Project (AMC), La Chica de Nieve (Netflix) i Terapia sin filtro (Apple +), a més de la quarta temporada de You (Netflix). A més, la sèrie de la que tothom parla és The Last of Us (HBO).
21/12/2022

Seriòfils: el top 10 de 2022

El darrer Seriòfils de 2022 serveix per fer balanç. Més enllà de les quatre estrenes, les terceres temporades de Tom Clancy's Jack Ryan (Prime) i Emily in Paris (Netflix), i les estrenes de Machos Alfa (Netflix) i Last os Us (HBO Max), en Camil Villaverde ens ha fet una llista particular del top 10 d'aquest any, potser el darrer d'una manera de fer sèries.