Delicious Martha: Si teniu un microones i 15 minuts, aquí va un ‘microwave cake’ de xocolata.

Si teniu un microones i un quart d’horeta, Marta Sanahuja us proposa un pa de pessic de xocolata per a picar (amb moderació) en qualsevol moment.

Escolteu-la

 

Delicious Martha: ‘plumcake’ de nabius i llimona amb xocolata rosa.

Marta Sanahuja de Delicious Martha ens presenta un plumcake gens tradicional, en lloc de fruita confitada i panses hi ha posat nabius, ratlladura de llimona i xocolata rosa! sí, sí, una nova xocolata que té gust de xocolata blanca i és saludable. 

Escolteu-la

El Restaurant Disfrutar del sitgetà Oriol Castro, entre els millors 50 restaurants del món

Oriol Castro, acompanyat de Mateu Casañas i Eduard Estruch (foto La Vanguardia)

El Restaurant Disfrutar de Barcelona torna a estar d’enhorabona. Aquesta setmana, concretament dimarts, la prestigiosa revista britànica Restaurant Magazine, ha donat a conèixer els 50 millors restaurants del món i el Disfrutar del sitgetà Oriol Castro es troba ara mateix en el nº9, pujant així nou llocs respecte l’any passat. Un nou èxit que s’afegeix a les moltes distincions que ja té el restaurant des que obrí la seves portes l’any 2014 i que hem volgut compartir amb un Oriol Castro molt content, però conscient que cal no baixar els braços per poder satisfer les exigències de clients vinguts d’arreu del món.

Escolteu-lo

Delicious Martha: un ‘chococake’ amb melmelada de maduixa (o qualsevol altre farcit que li volgueu posar)

Aquesta setmana Marta Sanahuja ens porta un pa de pessic de xocolata, que el podeu farcir de melmelada o de qualsevol altre ingredient. Fàcil de fer, i més fàcil de tastar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

 

Delicious Martha: un ‘plum cake’ de poma.

Un pastís de poma, que no és tan pesant com un plum cake, però que tampoc no és la tradicional coca de pasta de full. Fàcil de fer i, no patiu, no us caurà la fruita al fons. Aquesta és la proposta que ens porta Marta Sanahuja, i que trobareu al seu web Delicious Martha, amb altres receptes.

Escolteu-la

Josep Rondissoni, Sitges, el restaurant ‘La Cala’ i cinc receptes que ‘La Salseta’ proposa per homenatjar-lo.

Amb Valen Mongay ens apropem a Josep Rondissoni, una figura capdal dins el món de la gastronomia a Catalunya durant el segle XX. Rondissoni va arribar a Sitges el 1955, i posà en marxa el restaurant La Cala. Avui, el projecte de la memòria de les cases, en ret homenatge amb una placa on hi havia el restaurant, i La Salseta recupera cinc plats del seu receptari: els canelons rossini, la sopa bullabesa, l’ànec a la taronja, la sarsuela i el bescuit glacé a la vainilla. Us agradarà aquesta història.

Escolteu-ho

Delicious Martha: pastís de llima i té matxa.

Un pastís fred, primaveral, amb el toc de l’acidesa de la llima, el de color del té matxa, combinat amb fruits secs. És la recepta d’aquesta setmana que ens porta Marta Sanahuja. Aquesta i d’altres les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: pa de plàtan amb xocolata.

Una aposta segura, perquè és difícil trobar algú a qui no li agradin ni els plàtans ni la xocolata. Per tant, aquesta és una combinació guanyadora i ben fàcil de fer. Marta Sanahuja ens explica una recepta que, amb moltes altres, podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Albergínies veganes farcides.

Amb quinoa i soja texturitzada, la Marta Sanahuja ens presenta avui una versió vegana de les populars alberginies farcides. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-ho

 

Delicious Martha: pa dolç de fruits vermells

Marta Sanahuja ens proposa avui fer un gir a la clàssica recepta de pa dolç, un pa de fruits vermells. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha

Escolteu-la

Delicious Martha: un arròs amb llet sense sucre, i amb molt de color.

Aquesta setmana, Marta Sanahuja ens proposa un clàssic reversionat. Un saludable arròs amb llet amb un toc de color. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Carmen Arce ens presenta els tallers de cuina que es faran al mercat a partir de la setmana que ve

L’associació de comerciants del mercat de Sitges ofereix a partir de la setmana que ve un seguit de tallers de cuina, que impartirà Carmen Arce de cuinetes Carme. Els tallers estan pensats per a explicar de la manera més didàctica possible tot un seguit de receptes per al dia a dia. La primera sessió, titulada cuina per enamorar, tindrà lloc el proper dimarts 12 de febrer. La inscripció té un preu de 15€ i us podeu apuntar a cuinetes.carme@gmail.com. Entre els seguidors a Instagram del mercat de Sitges i de cuinetes Carme es sortejarà un curset de cuina gratuït. En parlem amb la Carmen Arce.

Escolteu-la