Delicious Martha: Un tiramisú de dolç de llet

Sí, és un postre dolç, però no més dolç que la dolçor que aporta el dulce de leche, perquè el pastís no duu ni un gram de sucre. Marta Sanahuja ens proposa avui unes postres que uneixen la tradició d’Italia i Argentina, però reinterpretades. Aquest tiramisú no porta cafè i porta licor d’avellana, que si convé podeu canviar per malvasia. Aquesta recepta i d’altres especialitats les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Pastís de formatge de Lemon Curd

Avui a Delicious Martha una recepta molt british, perquè la crema de llimona anglesa és un clàssic de la rebosteria del país. Marta Sanahuja ens explica com elaborar aquestes vistoses postres. Més receptes i trucs al web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Hummus de cacau natural

El tenim molt associat als cigrons, però Marta Sanahuja ens proposa avui un hummus de cacau natural ben fàcil de fer i a punt per a picar en qualsevol moment. La recepta i d’altres les podreu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Les patates xips més sanes, al microones i sense fregir

Patates mitjanes, tallades ben fines amb ganivet o mandolina, i cuites al microones amb una mínima quantitat d’oli, que pot ser aromatitzat al nostre gust. El resultat són les patates xips més sanes que podeu menjar. La Marta Sanahuja ens explica com fer-les. La recepta, i moltes d’altres per a qualsevol dia d’estiu, les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Trufes veganes de xocolata amb mantega de cacauet

Les deixeu a la nevera i, a la primera excusa que trobeu….

Avui Marta Sanahuja ens ensenya a elaborar unes trufes veganes amb un dels ingredients més clàssics de la rebosteria nordamericana: la mantega de cacahuet. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious MarthaUs deixem, també, la video-recepta de les trufes.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: Flam de taronja

Marta Sanahuja ens porta aquesta setmana unes postres que s’allunyen una miqueta del clàssic flam d’ou o de vainilla. En aquest cas, un flam de taronja. Aquesta i d’altres receptes la trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: brownie de llimona

Marta Sanahuja ens motra avui un deliciós brownie de llimona. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Carrot cake amb frosting de xocolata blanca

Marta Sanahuja ens ensenya avui una pastís tant dolç com senzill: carrot cake amb frosting de xocolata blanca. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Quatre gelats vegans amb fruita

Marta Sanahuja ens porta avui una manera de celebrar l’estiu que s’acosta: quatre gelats vegans amb fruita. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Risotto de bolets i all negres

Marta Sanahuja ens porta avui un risotto de bolets i alls negres. un ingredient novedós i molt peculiar. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Delicious Martha: Cheesecake de platan

Marta Sanahuja ens porta avui un pastís de formatge i platan que serà més o menys dolç segons la maduresa dels platans que utilitzeu per a preparar-lo. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Japanese cotton cheesecake amb té matxa

No és de cotó, però ho sembla. Marta Sanahuja ens presenta avui un pastís de formatge i té matxa amb una textura i un aspecte que no deixa indiferent ningú. La recepta i d’altres propostes les podeu consultar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la