Delicious Martha: Un pa de pessic que no és pa de pessic

Amb Marta Sanahuja revisitem un clàssic amb algunes llicències. Aquí teniu unes postres que semblen un pa de pessic, sense ser-ho, perquè el pastís porta llevat. Fàcil de fer, si es fa amb carinyo, i per a qualsevol ocasió. La recepta i moltes d’altres les podeu trobar al web de Delicious Martha.

Us deixem també la video-recepta

Escolteu-la

Delicious Martha: Un pastís de roses de poma per 2,27€!

No trobareu pastís de poma amb més glamour que aquesta versió d’un clàssic que ens presenta Marta Sanahuja. Demana una mica de paciència, però el resultat final s’ho val, i li ha costat 2,27€! La Marta ha assumit el repte del blog Las recetas de MJ de proposar pastissos a un preu inferior a 3€. Podeu recuperar la recepta a Delicious Martha, i us oferim també la video recepta del pastís.

Escolteu-la

Delicious Martha. Un cheesecake de….. Nutella!

Una temptació per als llaminers. Marta Sanahuja ens porta avui un pastís de formatge amb Nutella que haureu d’amagar si no voleu que voli en minuts… La Marta ens explica la recepta que complementem, com sempre, amb la seva versió en video. Moltes més propostes les trobareu al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: pastís-mousse de maduixes de Sant Valentí

Un pastís que enamora… a primera vista

Marta Sanahuja ens porta avui un bonic i llaminer pastís-mousse de maduixes de Sant Valentí. La recepta i moltes d’altres la trobareu al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Una pizza “Veggie”. Una pizza sense pa amb base de patata violeta.

Una pizza sense farina? Sense pa? Aquí la teniu.

Delicious Martha us presenta avui la pizza més lleugera del món. Una pizza sense pa feta amb base de patata violeta que és la proposta perfecta per aquells dies en els quals volgueu ficar una pizza més lleugera al vostre menú. Marta Sanahuja ens acosta tots els detalls per a la seva elaboració.

Escolteu-la

Delicious Martha: la clàssica, i boníssima, coca de vidre

És clàssica, intemporal, lleugera, i sempre està a punt per qualsevol moment del dia. Avui la Marta Sanahuja ens ensenya a preparar una clàssica coca de vidre, com les de sempre. Us hi atreviu?.

La recepta, i moltes d’altres, la trobareu al seu web Delicious Martha. I si us ve de gust experimentar, en el llibre de receptes de la Marta Sanahuja hi trobareu un munt de propostes!.

Escolteu-la

Delicious Martha. Un tiramisú amb te Matxa

Un dels Tiramisú més bonics que mai no haureu preparat és el que us proposa avui Marta Sanahuja, a partir d’una de les receptes de postres més populars del món. Tots els detalls del plat els podeu recuperar al web Delicious Martha, i recordeu que per aquestes festes un bon regal pot ser el llibre de receptes!

Escolteu-la

Delicious Martha: Pastís de salmó amb massa filo

cuina_09122016

Cansats de preparar el salmó sempre de la mateixa manera? Marta Sanahuja ens presenta avui una saborosa recepta amb salmó, de les que entra també pels ulls. La podeu recuperar a través del seu web Delicious Martha. I no oblideu que per aquestes festes, un bon regal pot ser el llibre de receptes de Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Uns “steamed buns” farcits de dolç de llet

cuina_25112016

És pa, però fet al vapor.

Marta Sanahuja ens proposa avui una recepta amb aires xinesos. Uns steamed buns, o panets al vapor, farcits de dolç de llet. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la

Marta Sanahuja ens presenta”Delicious Martha”, un llibre de cuina fàcil, moderna i…. amb un punt de glamour.

marta_16112016

El llibre ha estat editat per Planeta

És la versió en paper del concepte gastronòmic que té una comunicadora amb vocació de cuinera, creadora d’un dels blogs de referència en el sector, Delicious MarthaI tota aquesta aventura va començar, en el fons, quan Marta Sanahuja va deixar la feina en una agència de publicitat. Ella mateixa ens explica una història carregada de motivació personal. El llibre es pot adquirir a través del web de l’editorial Planeta.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: Cinnamon rolls o rotllets de canyella

cuina_11112016

Amb una fórmula molt semblant a la tradicional pasta de brioix, la Marta Sanahuja ens presenta aquestes postres que poden farcir-se de mil maneres diferents. Trobareu la recepta complerta i moltes d’altres al web de la Marta Delicious Martha. Us deixem, també, la video recepta del plat.

Escolteu-ho

El Cable, a la final del 12è “concurso nacional de pinchos y tapas” de Valladolid

cable_07112016

La tapa de l’Obèlix, guanyadora del Tapa a Tapa de l’any passat

L’equip de El Cable, amb el seu xef Javi Pradanas al capdavant, participa aquesta setmana a la final del 12è concurso nacional de pinchos y tapas de Valladolid, un dels certamens de referència en el sector. La final, que tindrà lloc entre demà dimarts i passat demà dimecres, enfrontarà 45 establiments d’arreu d’Espanya que opten, a més del reconeixement, a un premi pel guanyador de 6000€. El conegut bar sitgetà hi presenta una variant de la tapa de l’Obèlix, que va guanyar el Tapa a Tapa del 2015, amb el nom de Jabalí en la niebla. Javi Pradanas creu que arribar a la final ja és un premi, i es mostra il·lusionat de poder viure una experiència així. Ens ho ha explicat aquest matí.

Escolteu-ho