La cuina de la Marta: Flam de taronja

Marta Sanahuja ens porta aquesta setmana unes postres que s’allunyen una miqueta del clàssic flam d’ou o de vainilla. En aquest cas, un flam de taronja. Aquesta i d’altres receptes la trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: brownie de llimona

Marta Sanahuja ens motra avui un deliciós brownie de llimona. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Carrot cake amb frosting de xocolata blanca

Marta Sanahuja ens ensenya avui una pastís tant dolç com senzill: carrot cake amb frosting de xocolata blanca. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Quatre gelats vegans amb fruita

Marta Sanahuja ens porta avui una manera de celebrar l’estiu que s’acosta: quatre gelats vegans amb fruita. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Risotto de bolets i all negres

Marta Sanahuja ens porta avui un risotto de bolets i alls negres. un ingredient novedós i molt peculiar. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Delicious Martha: Cheesecake de platan

Marta Sanahuja ens porta avui un pastís de formatge i platan que serà més o menys dolç segons la maduresa dels platans que utilitzeu per a preparar-lo. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Japanese cotton cheesecake amb té matxa

No és de cotó, però ho sembla. Marta Sanahuja ens presenta avui un pastís de formatge i té matxa amb una textura i un aspecte que no deixa indiferent ningú. La recepta i d’altres propostes les podeu consultar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: mousse vegana de xocolata

Avui Marta Sanahuja ens presenta un clàssic revisitat. Una mousse de xocolata vegana. La recepta i altres propostes la trobareu al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Des de Colòmbia, Panamà i Veneçuela, unes ‘arepas’ farcides de xocolata

El secret és fer-les amb farina de blat de moro precuinada. És la menja per excel·lència de Colòmbia, Panamà i Veneçuela. El pa dels indígenes. Molt fàcil de coure i obert a un munt de combinacions dolces i salades. Marta Sanahuja ens presenta avui unes Arepas farcides de xocolata per a llepar-se’n els dits. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web i al llibre de Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. La coca més mediterrània de totes les coques: amb olives negres i romaní

Una coca bàsica, simple, humil. Una coca que no té hores. Per a l’aperitiu, per berenar, per passar la gana en qualsevol moment… Marta Sanahuja ens presenta una coca mediterrània amb olives negres i romaní que us captivarà per la seva senzillesa. La recepta i d’altres propostes les podeu trobar al web de la Martha: Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Una hamburguesa vegetal de cigrons

Una hamburguesa sense carn, però igualment saborosa i més lleugera. Aquesta és la proposta que ens porta avui Marta Sanahuja. Si voleu recuperar la recepta i consultar-ne d’altres només cal que visiteu el seu web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Un pa de pessic que no és pa de pessic

Amb Marta Sanahuja revisitem un clàssic amb algunes llicències. Aquí teniu unes postres que semblen un pa de pessic, sense ser-ho, perquè el pastís porta llevat. Fàcil de fer, si es fa amb carinyo, i per a qualsevol ocasió. La recepta i moltes d’altres les podeu trobar al web de Delicious Martha.

Us deixem també la video-recepta

Escolteu-la