La nostra col·laboradora Marta Sanahuja, protagonista d’un dels spots publicitaris de Pasqua de Borges, amb Sitges d’escenari.

La nostra col·laboradora dels divendres, Marta Sanahuja, Delicious Marthaés la protagonista d’un dels spots publicitaris que l’empresa Borges ha produït per aquestes diades de Setmana Santa i Pasqua. Amb Sitges d’escenari, la Marta parla de la seva feina mentre elabora una mona de les de tota la vida. El clip ha estat realitzat per el sitgetà Ferran Vilanova.

Delicious Martha: Arròs amb llet sense sucre i un pastís fet amb el mateix arròs.

Sense sucre, però no hi manca la canyella

Avui un clàssic alleugerit de calories. Marta Sanahuja ens proposa un arròs amb llet sense sucre, però on no hi manca la canyella i la vainilla, i ens hi afegeix la recepta per a fer un pastís amb el mateix arròs. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Sopa tipus miso amb brou de verdures i fideus d’arròs

Diferent i sana. Aquesta és la proposta d’inspiració japonesa que ens porta Marta Sanahuja per aquesta setmana. Una sopa tipus miso amb brou de verdures i fideus d’arròs. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Hamburguesa vegana de quinoa i soja texturitzada

Passarien per ser unes hamburgueses de les de tota la vida, però avui la Marta Sanahuja ens presenta unes hamburgueses veganes, fetes amb quinoa i soja texturitzada. Si no heu tastat mai la quinoa, ara és el moment! Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: magdalenes de xocolata sense sucre

Ni un gram de sucre, però igual de saboroses. Marta Sanahuja ens presenta unes magdalenes de xocolata per a picar en qualsevol ocasió. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Una de tacos de pollastre Pibil!

Marta Sanahuja ens presenta avui la especialitat mexicana que s’ha fet més popular els darrers anys, i us proposa aprofitar les restes del pollastre rostit per a fer uns tacos deliciosos. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: ha arribat l’hora del tortell de reis! Un tortell de reis, integral.

Ho voleu intentar? Encara sou a temps de posar-vos-hi abans no arribin els reis d’Orient! Marta Sanahuja ens presenta la seva versió d’un tortell de reis. La recepta i d’altres propostes les trobareu en el seu web Delicious Martha.

Escolteu-lo

Delicious Martha: Un pastís de poma sense sucre per acomiadar l’any

Marta Sanahuja ens proposa un clàssic ara que estem a punt de tancar l’any: un pastís de poma sense sucre amb forma de rosa. No ens caldrà el sucre, ja que un toc de canyella i la poma seran suficients per oferir-nos el punt de dolçor.

Escolteu-la

Delicious Martha: un pastís de carbassa sense sucre, però amb tot el sabor.

Marta Sanahuja ens porta avui una recepta per a no contenir-se. Un vistós pastís de carbassa sense sucre molt fàcil de preparar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Torradetes de llavors

Cansats de les torrades envasades? Heu provat de fer-les a casa? Avui la Marta Sanahuja us proposa les torradetes més sanes que podeu tastar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Brownie de xocolata amb mongetes vermelles

Sí sí. Xocolata amb mongetes. Una combinació singular per a una de les postres més populars del món. La Marta Sanahuja ens explica aquesta recepta que podeu trobar, com moltes altres, al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Porridge de té matxa

Alimenta per la vista…

Des de terres escoceses ens arriba una versió d’aquelles farinetes que menjàvem de petits, fetes amb civada i acompanyades amb fruits vermells i kiwi. La Marta Sanahuja ens explica aquesta sana i vistosa recepta, que podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la