Delicious Martha, el perfil de xarxes darrere el qual hi ha Marta Sanahuja, ha entrat dins de la llista de Forbes Espanya dels 100 influencers més importants del país, al costat de noms com Dulceida, Auron Play, El Rubius, Paula Echevarria, El Comidista o Gipsy Chef. Arribar fins aquí no ha estat fàcil. Fa 6 anys i mig la Marta va començar aquesta aventura a través del seu blog personal. Del blog a Instagram, d’Instagram a You Tube, i ara també a Tik-Tok. Amb la Marta parlem del poder d’atracció que té el món influencer, de la presència a les diferents xarxes socials i la valorització dels continguts que s’hi presenten, i de la relació amb les empreses i els patrocinis.
I que no falti una bona cobertura de xocolata! Avui Marta Sanahuja ens proposa aquest pastís fàcil i lleuger per a tastar en qualsevol moment. Aquesta i d’altres receptes les podreu trobar a Delicious Martha.
Fàcil, ràpida i saludable. Marta Sanahuja ens prepara la seva versió d’una de les clàssiques cremes de temporada. Aquesta i altres receptes les podreu trobar al seu web Delicious Martha.
Tres aperitius que gairebé no demanen ni ficar-se a cuinar, i que us plantegen tres maneres diferents i originals de combinar el salmó fumat. Aquesta és la proposta de Marta Sanahuja per aquesta setmana. Al seu web, Delicious Martha, podreu trobar moltes més receptes.
El Centre d’Interpretació de la Malvasia va acollir la presentació de la tercera edició de La Llotja, unes jornades gastronòmiques organitzades per l’Agència de desenvolupament NODE Garraf i que s’estendran des de dilluns 18 de novembre fins al 5 de desembre. L’objectiu és donar suport i promocionar productes de proximitat per tal que formin part de la cultura culinària actual. L’agenda de La Llotja comptarà amb conferències, show cookings, maridatges, tallers i el proper 26 de novembre celebrarà el primer Fòrum de Xefs del Garraf. Ho detallen la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet i Isidre Also, conseller delegat de NODE Garraf.
La tapa Tom Jones, una creació del xef Oriol Carbonell de Els jardins de El Retiro que ara ho porten els del Cable, ha resultat sotscampiona del concurs nacional de ‘tapas y pinchos’ de Valladolid on s’enfrontava a 47 aspirants. La tapa, que ja va aconseguir proclamar-se guanyadora del tapa a tapa sitgetà d’aquesta primavera, és una creació del xef Oriol Carbonell a partir d’una experiència gastronòmica viscuda a Tailàndia, on va tastar la sopa Tom Yon. La resta… ens l’explica l’endemà d’haver rebut el guardó.
O bé de carn o, pels vegetarians, de soja texturitzada. La Marta Sanahuja promet que el gust de la versió vegetariana és gairebé idèntic al de la de tota la vida, però aquí teniu les dues receptes. Altres propostes les trobareu al seu blog Delicious Martha.
Marta Sanahuja ens presenta avui una versió de les popularíssimes Chips Ahoy, fàcils i sanes. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.
Aquesta setmana… magdalenes amb xips de xocolata! Que poden ser de xocolata si hi afegiu a la recepta una cullerada de cacau en pols. Ens l’explica la Marta Sanahuja. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.
Marta Sanahuja de Delicious Martha ens presenta un plumcake gens tradicional, en lloc de fruita confitada i panses hi ha posat nabius, ratlladura de llimona i xocolata rosa! sí, sí, una nova xocolata que té gust de xocolata blanca i és saludable.
Oriol Castro, acompanyat de Mateu Casañas i Eduard Estruch (foto La Vanguardia)
El Restaurant Disfrutar de Barcelona torna a estar d’enhorabona. Aquesta setmana, concretament dimarts, la prestigiosa revista britànica Restaurant Magazine, ha donat a conèixer els 50 millors restaurants del món i el Disfrutar del sitgetà Oriol Castro es troba ara mateix en el nº9, pujant així nou llocs respecte l’any passat. Un nou èxit que s’afegeix a les moltes distincions que ja té el restaurant des que obrí la seves portes l’any 2014 i que hem volgut compartir amb un Oriol Castro molt content, però conscient que cal no baixar els braços per poder satisfer les exigències de clients vinguts d’arreu del món.
La Peça del Mes de febrer (youtube Museus de Sitges)
Museus de Sitges presenta la Peça del Mes: dues obres de l'escultor Jaume Otero i Camps, de la col.lecció del Dr. Jesús Pérez Rosales. A càrrec de l'historiador de l'art, Sebastià Sánchez Sauleda Es podrà seguir a través del canal de youtube dels Museus de Sitges: https://t.co/Tg0s6e0XUG?amp=1
26/02/2021, 18:30
Xerrada (telemàtica) "BIBLIOTERÀPIA AMB BOOKLIFE: LA RESILIÈNCIA A LA LITERATURA"
Jornada participativa (TELEMÀTICA) 'JOVE: TU TENS LA PARAULA'
La regidoria de Joventut organitza una jornada (VIRTUAL), adreçada a joves entre 17 i 30 anys, en la que es tractaran temes relacionats amb educació i formació, cultura i oci, ocupació, salut i cohesió social, habitatge i mobilitat. De les 10:00 h a les 13:00 h Inscripcions: https://decidim.sitges.cat/processes/plalocaljoventut/f/42/meetings/19
27/02/2021, 10:00
Museu de Maricel: Exposició "EL LLIBRE CATALÀ EN TEMPS DE MODERNISME"