Delicious Martha: galetes de cigrons

Sí sí, de cigrons! Sanes, saboroses, i fetes amb un dels llegums més populars que hi ha. I no cal que les amaniu, perquè són com les galetes de tota la vida. La Marta Sanahuja ens va deixar apuntar aquesta recepta la setmana passada, i ens la porta avui. A veure si us agraden! Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Darrera de “El Santo” i “La Zorra”, Pablo Albuerne: un ‘verso suelto’ a la cuina.

Foto: @lavanguardia

És un xef a contracorrent. Va començar intentant-ho amb la fotografia, però el descobriment d’un llibre del cuiner Santi Santamaria va canviar la seva vida. I sobre la seva vida i sobre la seva feina hem xerrat una bona estona. No us deixarà indiferent la conversa.

Escolteu-lo

Delicious Martha: una cheesecake saludable de taronja

Com es fa una cheesecake saludable? No patiu, hi ha formatge, en aquest cas Mascarpone, però no hi ha nata. Quin ingredient substitueix la nata? La resposta la trobareu en la conversa amb Marta Sanahuja, però us podem assegurar que no trobareu la diferència. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Oriol Castro, el xef de ‘Disfrutar’ prepara l’aperitiu de la ‘Sitges Bacanal’ que tindrà lloc el divendres 12 al ME Sitges Terramar

Foto: La Vanguardia

Hem parlat més de cuina que de 2001, una odissea a l’espai però Oriol Castro és un pou de reflexions sobre la seva professió. Amb dues estrelles Michelin i el reconeixement com a 18è restaurant del món per al Disfrutar, el xef sitgetà elaborarà l’aperitiu de la Sitges Bacanal, que tindrà lloc el proper divendres 12 d’octubre a l’hotel ME Sitges Terramar. L’aperitiu està inspirat, com ho estarà tot el sopar, en el clàssic d’Stanley Kubrick. Us interessarà una conversa plena de convicció sobre l’ofici de restaurador i els sacrificis que comporta.

Escolteu-lo

Delicious Martha: Un tiramisú de tofu

La Marta Sanahuja ens accepta la definició de tofu com un mató de soja. I en aquesta versió d’un clàssic de les postres italianes el tofu substitueix a la crema de mascarpone. Però no és l’únic secret que amaga aquest tiramisú healthy de tofu que ens porta avui la Marta. Aquesta i altres receptes les trobareu al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Un ‘cebiche’ de llobarro

El cebiche és un plat molt popular als països de llatinoamèrica. Consisteix, bàsicament, en deixar macerar peixos o mariscs en suc de llimona i condimentat amb espècies. Avui Marta Sanahuja ens presenta la seva versió del cebiche amb llobarro. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: ‘Formatge’ vegà per a dipejar

Us agraden els nachos? Si us agraden, la Marta Sanahuja avui us proposa una versió vegana d’una salsa de formatge, feta utilitzant llevat nutricional, carbassa i patata. Una recepta facilíssima d’elaborar que trobareu, com moltes d’altres al web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Gaspatxo de remolatxa

Si vigileu amb no tacar-vos massa, ni vosaltres ni la cuina, la Marta Sanahuja ens reversiona el gaspatxo proposant un maridatge de l’imprescindible tomàquet amb remolatxa. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: hamburgueses de mongetes i arròs

Avui una alternativa a la clàssica hamburguesa tradicional i sense proteïna animal, hamburgueses de mongetes i arròs. Una recepta vegana apta per a tothom. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Cheesecake de cireres, un pastís fred i sense forn

Marta Sanahuja ens proposa una nova versió estiuenca del clàssic cheesecake o pastís de formatge, avui amb cireres. Una recepta senzilla de fer i deliciosa, animeu-vos a fer-la!.

Escolteu-la

Delicious Martha: tres receptes de salsa de tomàquet

Avui un bàsic de cuina. Marta Sanahuja ens proposa tres versions ben diferents de salsa de tomàquet que segur us sorprendran. Aquestes i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Pastís de tomàquet i formatge de cabra amb escames de sal

Si esteu cansats de pizzes i ho voleu intentar amb una variant igual de saborosa, avui Marta Sanahuja ens presenta un pastís de tomàquet i formatge de cabra amb escates de sal, fàcil de fer i per a tastar en qualsevol moment. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la