Delicious Martha. Des de Colòmbia, Panamà i Veneçuela, unes ‘arepas’ farcides de xocolata

El secret és fer-les amb farina de blat de moro precuinada. És la menja per excel·lència de Colòmbia, Panamà i Veneçuela. El pa dels indígenes. Molt fàcil de coure i obert a un munt de combinacions dolces i salades. Marta Sanahuja ens presenta avui unes Arepas farcides de xocolata per a llepar-se’n els dits. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al web i al llibre de Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. La coca més mediterrània de totes les coques: amb olives negres i romaní

Una coca bàsica, simple, humil. Una coca que no té hores. Per a l’aperitiu, per berenar, per passar la gana en qualsevol moment… Marta Sanahuja ens presenta una coca mediterrània amb olives negres i romaní que us captivarà per la seva senzillesa. La recepta i d’altres propostes les podeu trobar al web de la Martha: Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Una hamburguesa vegetal de cigrons

Una hamburguesa sense carn, però igualment saborosa i més lleugera. Aquesta és la proposta que ens porta avui Marta Sanahuja. Si voleu recuperar la recepta i consultar-ne d’altres només cal que visiteu el seu web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Un pa de pessic que no és pa de pessic

Amb Marta Sanahuja revisitem un clàssic amb algunes llicències. Aquí teniu unes postres que semblen un pa de pessic, sense ser-ho, perquè el pastís porta llevat. Fàcil de fer, si es fa amb carinyo, i per a qualsevol ocasió. La recepta i moltes d’altres les podeu trobar al web de Delicious Martha.

Us deixem també la video-recepta

Escolteu-la

Delicious Martha: Un pastís de roses de poma per 2,27€!

No trobareu pastís de poma amb més glamour que aquesta versió d’un clàssic que ens presenta Marta Sanahuja. Demana una mica de paciència, però el resultat final s’ho val, i li ha costat 2,27€! La Marta ha assumit el repte del blog Las recetas de MJ de proposar pastissos a un preu inferior a 3€. Podeu recuperar la recepta a Delicious Martha, i us oferim també la video recepta del pastís.

Escolteu-la

Delicious Martha. Un cheesecake de….. Nutella!

Una temptació per als llaminers. Marta Sanahuja ens porta avui un pastís de formatge amb Nutella que haureu d’amagar si no voleu que voli en minuts… La Marta ens explica la recepta que complementem, com sempre, amb la seva versió en video. Moltes més propostes les trobareu al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: pastís-mousse de maduixes de Sant Valentí

Un pastís que enamora… a primera vista

Marta Sanahuja ens porta avui un bonic i llaminer pastís-mousse de maduixes de Sant Valentí. La recepta i moltes d’altres la trobareu al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Una pizza “Veggie”. Una pizza sense pa amb base de patata violeta.

Una pizza sense farina? Sense pa? Aquí la teniu.

Delicious Martha us presenta avui la pizza més lleugera del món. Una pizza sense pa feta amb base de patata violeta que és la proposta perfecta per aquells dies en els quals volgueu ficar una pizza més lleugera al vostre menú. Marta Sanahuja ens acosta tots els detalls per a la seva elaboració.

Escolteu-la

Delicious Martha: la clàssica, i boníssima, coca de vidre

És clàssica, intemporal, lleugera, i sempre està a punt per qualsevol moment del dia. Avui la Marta Sanahuja ens ensenya a preparar una clàssica coca de vidre, com les de sempre. Us hi atreviu?.

La recepta, i moltes d’altres, la trobareu al seu web Delicious Martha. I si us ve de gust experimentar, en el llibre de receptes de la Marta Sanahuja hi trobareu un munt de propostes!.

Escolteu-la

Delicious Martha. Un tiramisú amb te Matxa

Un dels Tiramisú més bonics que mai no haureu preparat és el que us proposa avui Marta Sanahuja, a partir d’una de les receptes de postres més populars del món. Tots els detalls del plat els podeu recuperar al web Delicious Martha, i recordeu que per aquestes festes un bon regal pot ser el llibre de receptes!

Escolteu-la

Delicious Martha: Pastís de salmó amb massa filo

cuina_09122016

Cansats de preparar el salmó sempre de la mateixa manera? Marta Sanahuja ens presenta avui una saborosa recepta amb salmó, de les que entra també pels ulls. La podeu recuperar a través del seu web Delicious Martha. I no oblideu que per aquestes festes, un bon regal pot ser el llibre de receptes de Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Uns “steamed buns” farcits de dolç de llet

cuina_25112016

És pa, però fet al vapor.

Marta Sanahuja ens proposa avui una recepta amb aires xinesos. Uns steamed buns, o panets al vapor, farcits de dolç de llet. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la