Delicious Martha: Hamburguesa vegana de quinoa i soja texturitzada

Passarien per ser unes hamburgueses de les de tota la vida, però avui la Marta Sanahuja ens presenta unes hamburgueses veganes, fetes amb quinoa i soja texturitzada. Si no heu tastat mai la quinoa, ara és el moment! Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: magdalenes de xocolata sense sucre

Ni un gram de sucre, però igual de saboroses. Marta Sanahuja ens presenta unes magdalenes de xocolata per a picar en qualsevol ocasió. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Una de tacos de pollastre Pibil!

Marta Sanahuja ens presenta avui la especialitat mexicana que s’ha fet més popular els darrers anys, i us proposa aprofitar les restes del pollastre rostit per a fer uns tacos deliciosos. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: ha arribat l’hora del tortell de reis! Un tortell de reis, integral.

Ho voleu intentar? Encara sou a temps de posar-vos-hi abans no arribin els reis d’Orient! Marta Sanahuja ens presenta la seva versió d’un tortell de reis. La recepta i d’altres propostes les trobareu en el seu web Delicious Martha.

Escolteu-lo

Delicious Martha: Un pastís de poma sense sucre per acomiadar l’any

Marta Sanahuja ens proposa un clàssic ara que estem a punt de tancar l’any: un pastís de poma sense sucre amb forma de rosa. No ens caldrà el sucre, ja que un toc de canyella i la poma seran suficients per oferir-nos el punt de dolçor.

Escolteu-la

Delicious Martha: un pastís de carbassa sense sucre, però amb tot el sabor.

Marta Sanahuja ens porta avui una recepta per a no contenir-se. Un vistós pastís de carbassa sense sucre molt fàcil de preparar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Torradetes de llavors

Cansats de les torrades envasades? Heu provat de fer-les a casa? Avui la Marta Sanahuja us proposa les torradetes més sanes que podeu tastar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Brownie de xocolata amb mongetes vermelles

Sí sí. Xocolata amb mongetes. Una combinació singular per a una de les postres més populars del món. La Marta Sanahuja ens explica aquesta recepta que podeu trobar, com moltes altres, al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Porridge de té matxa

Alimenta per la vista…

Des de terres escoceses ens arriba una versió d’aquelles farinetes que menjàvem de petits, fetes amb civada i acompanyades amb fruits vermells i kiwi. La Marta Sanahuja ens explica aquesta sana i vistosa recepta, que podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Cheesecake de carbassa

De nou una recepta de temporada ben saborosa i fàcil de fer. Marta Sanahuja ens proposa avui un pastís de formatge amb carbassa. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Crema de bolets amb caldo

Avui Marta Sanahuja ens proposa una recepta de temporada, molt ràpida de fer i que podeu servir freda o calenta. Teniu un munt de receptes disponibles al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Curry verd amb tofu moniato i verdures, acompanyat de cus cus.

Marta Sanahuja ens porta avui un mestissatge gastronòmic, d’orient a occident passant pels països àrabs. La recepta i d’altres propostes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la