Delicious Martha: Brownie de xocolata amb mongetes vermelles

Sí sí. Xocolata amb mongetes. Una combinació singular per a una de les postres més populars del món. La Marta Sanahuja ens explica aquesta recepta que podeu trobar, com moltes altres, al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Porridge de té matxa

Alimenta per la vista…

Des de terres escoceses ens arriba una versió d’aquelles farinetes que menjàvem de petits, fetes amb civada i acompanyades amb fruits vermells i kiwi. La Marta Sanahuja ens explica aquesta sana i vistosa recepta, que podeu trobar al seu web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Cheesecake de carbassa

De nou una recepta de temporada ben saborosa i fàcil de fer. Marta Sanahuja ens proposa avui un pastís de formatge amb carbassa. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu blog, Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Crema de bolets amb caldo

Avui Marta Sanahuja ens proposa una recepta de temporada, molt ràpida de fer i que podeu servir freda o calenta. Teniu un munt de receptes disponibles al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Curry verd amb tofu moniato i verdures, acompanyat de cus cus.

Marta Sanahuja ens porta avui un mestissatge gastronòmic, d’orient a occident passant pels països àrabs. La recepta i d’altres propostes les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Un tiramisú de dolç de llet

Sí, és un postre dolç, però no més dolç que la dolçor que aporta el dulce de leche, perquè el pastís no duu ni un gram de sucre. Marta Sanahuja ens proposa avui unes postres que uneixen la tradició d’Italia i Argentina, però reinterpretades. Aquest tiramisú no porta cafè i porta licor d’avellana, que si convé podeu canviar per malvasia. Aquesta recepta i d’altres especialitats les podeu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Pastís de formatge de Lemon Curd

Avui a Delicious Martha una recepta molt british, perquè la crema de llimona anglesa és un clàssic de la rebosteria del país. Marta Sanahuja ens explica com elaborar aquestes vistoses postres. Més receptes i trucs al web Delicious Martha.

Escolteu-ho

Delicious Martha: Hummus de cacau natural

El tenim molt associat als cigrons, però Marta Sanahuja ens proposa avui un hummus de cacau natural ben fàcil de fer i a punt per a picar en qualsevol moment. La recepta i d’altres les podreu trobar al web Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha. Les patates xips més sanes, al microones i sense fregir

Patates mitjanes, tallades ben fines amb ganivet o mandolina, i cuites al microones amb una mínima quantitat d’oli, que pot ser aromatitzat al nostre gust. El resultat són les patates xips més sanes que podeu menjar. La Marta Sanahuja ens explica com fer-les. La recepta, i moltes d’altres per a qualsevol dia d’estiu, les podeu trobar a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: Trufes veganes de xocolata amb mantega de cacauet

Les deixeu a la nevera i, a la primera excusa que trobeu….

Avui Marta Sanahuja ens ensenya a elaborar unes trufes veganes amb un dels ingredients més clàssics de la rebosteria nordamericana: la mantega de cacahuet. Aquesta i d’altres receptes les podeu trobar al web Delicious MarthaUs deixem, també, la video-recepta de les trufes.

Escolteu-la

La cuina de la Marta: Flam de taronja

Marta Sanahuja ens porta aquesta setmana unes postres que s’allunyen una miqueta del clàssic flam d’ou o de vainilla. En aquest cas, un flam de taronja. Aquesta i d’altres receptes la trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la

Delicious Martha: brownie de llimona

Marta Sanahuja ens motra avui un deliciós brownie de llimona. Aquesta i altres receptes les trobareu a Delicious Martha.

Escolteu-la