Eduard Barca: “El top manta és un problema social, no policial. Hem apagat un foc”

El sotsinspector en cap de la comissaria de districte dels mossos d’esquadra, Eduard Barca, ha valorat aquest matí la intervenció policial que ha permès el control de la venda il·legal als carrers més cèntrics de Sitges. Barca ha estat molt explícit al referir-se al top manta com un problema que ha d’abordar-se des del vessant social i no únicament des del policial. D’aquí que el cap dels mossos a la vila entengui que l’actuació dels darrers dies sigui una solució conjuntural a un problema de dimensions molt més àmplies i de complexa solució.

Escolteu-lo

Consells de seguretat per la revetlla i l’estiu

Amb Jordi Martin, sots-cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sitges, i Raquel Cavanillas, responsable de Relacions amb la Comunitat de la mateixa Comissaria, conversem al voltant dels consells bàsics de prevenció i seguretat de cara a les revetlles, i dels consells d’autoprotecció de cara a l’estiu.

Escolteu-los

Espai mossos: consells per a la seguretat en els domicilis

Recuperem l’espai sobre consells de seguretat, amb la col.laboració del cos de Mossos d’Esquadra. Eduard Barca, sots inspector en cap de la comissaria de districte de Sitges ens fa balanç del seu primer any a la vila i ens deixa uns quants consells per a millorar la seguretat als nostres domicilis.

Escolteu-lo

Jordi Robles fa balanç del Carnaval

El sotsinspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra de Sitges fa balanç de les diferents actuacions realitzades durant el Carnaval.

Escolteu-lo

Espai Mossos

Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’esquadra, comenta les novetats relatives al proper Carnaval, com la intenció de posar en marxa una bossa de voluntaris que col.laborin en el desenvolupament de la festa, i en d’altres esdeveniments que apleguin multituds, i la supressió de les discoteques al passeig.

Escolteu-ho

Espai Mossos

Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’esquadra, comenta les darreres actuacions policials, i les primeres relacionades amb la llei del tabac.

Escolteu-ho

Espai Mossos

Amb Maria José Martínez, de l’oficina de relacions amb la comunitat, conversem sobre l’operació Grèvol que el cos dels Mossos d’esquadra posa en marxa per aquestes festes de Nadal.

Escolteu-ho

Espai Mossos

Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’esquadra, explica el balanç de les dades sobre seguretat en el municipi, que s’han debatut en la junta de seguretat local.

Escolteu-ho

Espai mossos

Amb Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra, fem balanç de la campanya d’estiu.

Escolteu-ho

Espai mossos

Amb Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra, conversem sobre la reunió del grup Bilderberg, el reforç de mossos a l’estiu i la seguretat ciutadana, i la revetlla.

Escolteu-lo

Espai Mossos

Amb Jordi Robles, sots inspector en cap de la comissaria de districte dels mossos d’esquadra, conversem sobre les previsions de seguretat a l’entorn de la possibilitat que se celebri a Sitges la reunió del grup Bilderberg.

Escolteu-lo

Espai Mossos

Amb Maria Jose Martínez, encarregada de tasques de suport i de l’oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra, parlem de la carta de serveis del cos, on s’expliciten els compromisos del mateix amb la ciutadania.

Escolteu-ho