Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana parlem de la visita dels alumnes de 3r al port de Sitges, el taller que els mestres han fet sobre els trucs al cinema, o els petits i els mitjans que comencen a treballar en els ambients de lliure circulació i els tallers.

Escolteu-los

Tornen, les notícies de l’Utrillo!!

Donem la benvinguda a un nou curs, i a una nova temporada de Les notícies de l’Utrillo! En el butlletí d’aquesta setmana parlem de l’inici de curs, de les reunions amb les famílies, de les activitats esportives dels alumnes de 4rt i 6è, o de l’estrena de l’aula dels alumnes de 5è.

Escolteu-lo

I després de 40 setmanes…. s’acaba el curs! Aquí teniu el darrer butlletí de ‘Les notícies de l’Utrillo’

Tornarem a la tardor! Però… aquí va el darrer butlletí de notícies del curs! Bon estiu a tots i a totes!

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

El penúltim butlletí del curs ens explica que els alumnes de 2n i 3r han anat de colònies a Camprodon, que acaba el cicle de conferències en família, que hi ha hagut reunió de delegats i que els alumnes de 5è han anat al Club de Golf Terramar.

Escolteu-ho

L’hora de l’Utrillo. Final de curs, darrer programa!

En Sergi ens ha portat les seves cançons!

Aquí teniu el darrer programa de la temporada! Avui comencem amb les petites històries de Sitges d’en Joan Yll. En Joan ens parlarà d’en Miquel Utrillo, l’home que dóna nom a la nostra escola, però tenim moltes més coses! En Guillem i en Víctor, de cinquè, ens parlen de l’experiència que van viure participant a la Cantània 2019. Els alumnes de 3r ens preparen un bikini i un pa de pessic. Els alumnes de 5è ens presenten el seu projecte d’emprenedoria, i el cantautor Sergi Ramirez ens explica a l’entrevista la seva feina de cantautor. La Marta Sánchez ens porta uns quants llibres per aquest estiu, i l’associació Dau Ferrat ens presenta dos jocs: Sequence Leo va a cal barber. Gràcies per escoltar-nos aquesta temporada i bones vacances a tots! Tornarem a la tardor!

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana el butlletí ens parla dels alumnes de 3r que han anat de colònies a Can Rigol, de la representació de Alicia a l’escola, a càrrec dels alumnes de l’IAB. També hem vist néixer uns pollets, els alumnes de quart estan de colònies i… demà dissabte Escaperoom a la biblioteca Santiago Rusiñol. No us ho perdeu!

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem dels tallers a l’escola, de la celebració musical de la Cantània a l’auditori, i de la trobada infantil sardanista. També us comentem que els emprenedors de 5è han visitat la ràdio, que els alumnes de 4rt han momificat un pollastre i que mestres de l’escola han assistit al congrès ITWorld Edu, d’innovació a l’ensenyament.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us comentem que els alumnes de 1r han anat de colònies, els de 6è han passat l’exàmen de competències, els de 4rt han participat de jocs cooperatius i els de P4 han anat de colònies a Sant Martí Sarroca.

Escolteu-ho

L’hora de l’Utrillo!

La Sara i en Jan presenten el 3r programa de la temporada, amb tots aquests continguts. Els alumnes de segon ens cuinen uns cigrons amb xoriço, els alumnes de primer ens expliquen les dites populars del mes d’abril. Entrevistem a Marta Domínguez i a la seva tutora Isabel Galán. La Marta porta a terme un projecte d’autoocupació dins del programa Timol, i ens l’explica. Els alumnes de segon ens reciten poesies, i en Joan Yll ens parla de Maria Ossó dins de la secció petites històries de Sitges. Els alumnes de 6è ens expliquen algunes de les conferències que han fet, i alguns dels guanyadors dels jocs florals ens reciten les seves poesies. Recollim opinions dels clubs de lectura i la Marta Sánchez ens porta unes quantes recomanacions de llibres. La Isabel Masdeu i la Marta Morales ens recomanen un joc de taula, des de l’associació Dau Ferrat, i li demanem a la Irene una cançó per acabar el programa. Ha escollit Everything I do, de Bryan Ferry. Tot això i l’agenda per aquests dies ho teniu a l’hora de l’Utrillo!

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us expliquem que els alumnes de 3r han participat de la trobada Dansa ara, que s’ha celebrat una trobada per a explicar els projectes de cooperatives, i que la pluja va impedir que els alumnes de P4 poguessin anar a la casa de colònies l’Estol de Sant Martí Sarroca. També us comentem que els alumnes de 4rt han anat al museu egipci, i que els alumnes de 6è ja s’han vacunat!

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquest trimestre, les notícies les realitzen els alumnes de quart. En el butlletí d’aquesta setmana ens parlen de la celebració de la diada de Sant Jordi, de les audicions del festival de jazz antic amb els alumnes de 1r i 6è, i dels alumnes de 2n i 3r i la seva experiència amb els Jocs Olímpics.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem del termini de pre-inscripció a les escoles, de la nova mestra d’anglès en pràctiques, del final de les sessions d’avaluació dels mestres i de que acaba la setmana amb més sortides de l’any.

Escolteu-ho