Les notícies de l’Utrillo

Tornem a l’escola amb totes les mesures de seguretat, i avui us expliquem què ens han deixat els Reis, l’èxit de ‘Els que més molem’, la nadala de l’escola que s’ha viralitzat aquestes festes, i el projecte de treball ‘Sitges mola’.

Escolteu-ho

Aquesta setmana canviem les notícies de l’Utrillo per…la felicitació de Nadal de l’escola!!

Una felicitació de Nadal molt especial!! La nadala es titula Els que més molem!. La música és d’en Pinyu Martí, i la lletra del mateix Pinyu, en Sergi Ramirez, l’Eduard Escofet i en Pau Canut. I la presenten els nens i nenes de P3 i de 6è de l’escola. Un clip de video ple de positivitat per aquest any tan difícil! Des de la ràdio, Bon Nadal també per a tots i totes vosaltres!

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de les activitats nadalenques que s’estan preparant, dels potents raps que canten els alumnes més grans i de l’inici de les sessions d’avaluació.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Canvi de grup! A partir d’avui, i durant cinc setmanes, s’encarregaran del butlletí de notícies l’Aina, l’Helena, la Paula, l’Ainhoa, el Liam, l’Alejandro, el Jordi, el Marti i el Pol. Aquesta setmana ens expliquen, entre altres informacions, que Berta Muñoz ha estat escollida nova presidenta de l’AMPA, que ja es comença a preparar el Nadal i que les obres de la teulada de l’edifici administratiu avancen poc a poc.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana el butlletí obre amb la visita del conseller d’educació Josep Bargalló el passat divendres, per veure les obres d’arranjament de la teulada de l’edifici administratiu de l’escola.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem del tercer cas de positiu Covid-19 a l’escola, de la passejada cultural que han fet els alumnes de 2n, dels jocs de pati dels alumnes de 4rt, dels alumnes de 6è que han rebut les primeres vacunes, i de les obres a l’edifici d’administració.

Escolteu-lo 

Les notícies de l’Utrillo

Avui el butlletí està dedicat als nens i nenes de P4 que estan confinats a casa arran d’un nou positiu de Covid-19. Una abraçada per tots!

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo. Malgrat tot, hem celebrat la castanyada!

Il·lustració de Joan Turu

En el butlletí d’aquesta setmana, entre d’altres temes, la celebració de la castanyada a l’escola, malgrat totes les restriccions de la pandèmia. Bona castanyada!

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Canvi de grup a l’estudi de ràdio de l’escola Miquel Utrillo. I ho han fet molt bé! Aquí teniu les notícies de la setmana.

Escolteu-les

Les notícies de l’Utrillo

Els alumnes de P5 han tornat a l’escola! Aquesta és la notícia més important del butlletí d’aquesta setmana, però n’hi ha unes quantes més. Les comenten els i les alumnes del taller de ràdio.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

El butlletí de notícies d’aquesta setmana acaba amb una abraçada als alumnes de 5è que han hagut de confinar-se arran d’un positiu a l’escola, i que avui s’han fet les proves PCR. Però abans, escoltareu una bona colla de notícies que ha donat la setmana.

Escolteu-les

Tornen les notícies de l’Utrillo!

Malgrat la pandèmia, i totes les prevencions, els nens i nenes de l’Utrillo tornen amb la mateixa força de sempre. Benvinguts als butlletins de notícies del curs 2020-2021. Aquí va el primer!

Escolteu-lo