Sí! Malgrat el confinament, aquí teniu l’Hora de l’Utrillo!

El programa número 32 de l’Hora de l’Utrillo ja és aquí! Confinats, si, però ens l’hem empescat per tenir-lo a punt!

Un programa ben complet on podreu conèixer quina és la feina de l’associació Més que Surf que treballa a Sitges amb nens i nenes amb TEA. Ens ens parlarà el seu fundador: l’Adrián. També us aproparem a la història del nostre estimat Cau Ferrat i el seu 125è aniversari de la mà d’en Pere Izquierdo, director-gerent en funcions del Consorci del Patrimoni de Sitges. Tornen les seccions super consolidades, com les recomanacions literàries que ens fa la Marta Sànchez, directora de la Biblioteca Santiago Rusiñol, una recepta de cuina per llepar-se’n els dits, una faula que ens aporta molts valors, les recomanacions musicals i per viatjar de la mà de mestres de l’escola, la dita del mes d’abril, o un poema de la Joana Raspall recitat per uns nens i nenes ben eixerits.

El magazine també comptarà amb les recomanacions de jocs de taula de l’Associació Dau Ferrat, i evidentment tampoc faltarà la secció My favourite Artist del Departament d’Anglès i reviurem el Carnaval de la mà dels alumnes de cinquè amb el seu reportatge. Ah! I també hi ha concurs! No us ho perdeu!

Escolteu l’Hora de l’Utrillo

Si! Hi ha notícies de l’Utrillo! Són les notícies del confinament!

A la ràdio estem feliços de poder oferir-vos un nou butlletí de Les notícies de l’Utrillo!. Com ja sabeu, avui fa quinze dies que es va decretar el confinament a les escoles, i aquest butlletí s’ha fet gràcies al treball cooperatiu dels i les alumnes del taller de ràdio de l’escola. Felicitats a tots i totes per l’esforç i molts ànims per poder passar el confinament el millor possible!.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem sobre la visita dels alumnes de l’IES Benaprès als estudis de la ràdio, l’excursió dels alumnes de segon a la granja-escola de Can Rigol, sobre l’hora de l’Utrillo d’aquest mes i la jornada de portes obertes a l’escola.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us expliquem que avis i àvies participen d’un video a l’escola, que els alumnes de 1r fan una trobada de jocs de pati, i també que els mestres de primària acaben la formació sobre avaluació i que tot està a punt per a celebrar el Carnaval!.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem sobre els informes semestrals que han rebut les famílies dels alumnes de P3, P4 i P5, de la visita al museu olímpic dels alumnes de 4rt, de la sessió de teatre en anglès que s’ha viscut a l’escola i de les dates de les jornades de portes obertes.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem dels efectes del temporal Glòria a l’escola, dels dies fantàstics que han passat els alumnes de 5è esquiant, de la celebració del dia escolar de la no violència i la pau, dels nous projectes a l’escola i d’una nova edició del magazine L’hora de l’Utrillo que podreu escoltar el proper dijous 6 de febrer a les 19h.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo. Gran èxit de la campanya de donació de sang!

En el butlletí d’aquesta setmana us comentem el gran èxit de la campanya de donació de sang celebrada ahir, també la visita dels Reis d’Orient a l’escola, l’inici del curs de piscina pels alumnes de 2n i 3r i les visites a la biblioteca del barri.

Escolteu-lo

Bones festes des de l’Utrillo! El darrer butlletí de notícies del 2019!

Ja es respira Nadal a l’escola! I aquesta tarda celebrarem actes per la Marató de TV3!. També us comentem que els alumnes de 6è ja estan preparant la campanya de donació de sang del proper 16 de gener, que s’han reunit les families delegades, i que els alumnes de 6è han fet una trobada de ultimate frisbie. Tornarem l’any que ve! Bones Festes a tothom!

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem d’activitats especials que s’han fet a l’escola. Hem rebut la visita d’investigadors de la Universitat de Barcelona que han repartit enquestes i de mestres de diferents escoles. A més, el nostre cap d’estudis i el nostre director han impartit una formació a mestres d’altres comarques. I avui hi ha una trobada d’hoquei escolar.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Setmana de moltes activitats a l’escola. Els alumnes de P5, 1r i 5è han anat d’excursió, s’ha celebrat el primer consell escolar d’aquest curs i ja es comença a preparar el primer magazine de l’escola.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Aquesta setmana us parlem de la setmana de la ciència, de la visita dels alumnes de quart al CRAM, de l’inici dels blocs d’infantil i primària, i dels berenars a l’escola que se serveixen des de divendres passat.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana destaquem que a l’escola s’ha celebrat la castanyada, els alumnes de 3r han anat al museu de l’aigua i els de P4 al parc dels sentits. S’ha celebrat al pavelló de Pins Vens una trobada de jocs tradicionals, a l’escola s’ha fet un taller de Braille i alguns professors han anat al saló SIMO de l’educació, a Madrid.

Escolteu-ho