Les notícies de l’Utrillo

El margalló que ha plantat l’alumnat de P5

Saludem avui l’equip que us acompanyarà en els butlletins informatius de l’escola durant les properes cinc setmanes. Ells i elles són: Gaby, Kila, Catalina, Erik, Alejandro, Edu i la Nichole. Avui us parlem de l’inici del 3r trimestre amb il·lusió i sense confinaments, de les classes de natació de l’alumnat de 1r, de la visita a Can Grau que han fet els alumnes de 4rt A i del Margalló que han plantat els alumnes de P5 a l’entrada de l’escola.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana parlem de l’inici de les preinscripcions, de les avaluacions i les fotos de curs, i de la visita dels mestres de l’escola Volerany.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo. Avui, presentació de projectes!

Avui és un dia molt important! Es presenten virtualment els projectes a les famílies. Aquesta és la principal notícia del butlletí d’avui, en el qual també us parlem de la xerrada de l’enginyera Núria Salam, de la commemoració del 8 de març o del balanç de les jornades de portes obertes.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana: continuen les jornades de portes obertes, les mestres es vacunen, continuen les sortides dins del projecte ‘Sitges mola’, i la setmana que ve es presenten els projectes.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo. Comencen les portes obertes a l’escola

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de la primera jornada de portes obertes a l’escola, de l’obertura d’un nou accés al centre, d’una setmana que ha estat plena de sortides per conèixer l’entorn, i de la presentació dels projectes de cada classe, que es farà el 12 de març i promet moltes sorpreses!

Escolteu-lo

I aquí teniu el video (o el no video) de la jornada de portes obertes!

Les noticies de l’Utrillo

A partir d’aquesta setmana ens acompanyaran en el butlletí de notícies:  Clara, Diego, Jan, Cai, Pol, Maria i Adrià. Entre els temes d’avui les consignes del Carnaval i la celebració de la festa a l’escola, els alumnes que tornen a l’activitat de natació i vela, o la visita dels mestres de l’escola Canigó de Vilanova. Bon Carnaval a tothom!

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem del rècord de grups confinats a l’escola. Són 6 grups però, si tot va bé, el dilluns tornaran tots a l’escola. També us parlem de la celebració el proper diumenge del dia de la no violència i la pau escolar, i de la setmana d’avaluació a infantil.

Escolteu-lo

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us informem que alguns alumnes de les classes de 5è i 6è que han seguit les classes de manera virtual perquè han hagut de confinar-se a casa. Si tot va bé, dimarts que ve tornaran a l’escola. També parlem de l’autotest PCR que s’ha fet tot el personal de l’escola, i la iniciativa de convidar als pares dels alumnes de P3 a fer una cafè al pati amb l’equip directiu, sempre amb cita prèvia i amb les mesures de prevenció necessàries.

Escolteu-ho

Les notícies de l’Utrillo

Tornem a l’escola amb totes les mesures de seguretat, i avui us expliquem què ens han deixat els Reis, l’èxit de ‘Els que més molem’, la nadala de l’escola que s’ha viralitzat aquestes festes, i el projecte de treball ‘Sitges mola’.

Escolteu-ho

Aquesta setmana canviem les notícies de l’Utrillo per…la felicitació de Nadal de l’escola!!

Una felicitació de Nadal molt especial!! La nadala es titula Els que més molem!. La música és d’en Pinyu Martí, i la lletra del mateix Pinyu, en Sergi Ramirez, l’Eduard Escofet i en Pau Canut. I la presenten els nens i nenes de P3 i de 6è de l’escola. Un clip de video ple de positivitat per aquest any tan difícil! Des de la ràdio, Bon Nadal també per a tots i totes vosaltres!

Les noticies de l’Utrillo

En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de les activitats nadalenques que s’estan preparant, dels potents raps que canten els alumnes més grans i de l’inici de les sessions d’avaluació.

Escolteu-lo

Les notícies de l’Utrillo

Canvi de grup! A partir d’avui, i durant cinc setmanes, s’encarregaran del butlletí de notícies l’Aina, l’Helena, la Paula, l’Ainhoa, el Liam, l’Alejandro, el Jordi, el Marti i el Pol. Aquesta setmana ens expliquen, entre altres informacions, que Berta Muñoz ha estat escollida nova presidenta de l’AMPA, que ja es comença a preparar el Nadal i que les obres de la teulada de l’edifici administratiu avancen poc a poc.

Escolteu-lo